БАЛТИМОР (AP) — Jaime Torres гледаше конни надбягвания по телевизията

...
БАЛТИМОР (AP) — Jaime Torres гледаше конни надбягвания по телевизията
Коментари Харесай

Jaime Torres печели Preakness с Seize the Grey 2 години след като започва да язди коне

БАЛТИМОР (AP) — Jaime Torres гледаше конни надбягвания по малкия екран в родния си Пуерто Рико през 2019 година, когато реши, че желае да бъде жокей.

По-малко от пет години по-късно и единствено две, откогато стартира да язди, Торес завоюва Preakness Stakes в събота на борда на Seize the Grey. За да добави още повече към най-голямото достижение в младата му кариера, родителите му отлетяха до Балтимор, с цел да го изненадат и съумяха да отпразнуват неприятната му победа.

Торес сподели, че е взел решение да напусне колежа и да отиде на жокей учебно заведение и си намерения, че в случай че го направи, би трябвало да успее.

„ Не съм почивал от този момент “, сподели 25-годишният Торес. „ Работих доста интензивно, доста настойчиво, без да мисля какво ще се случи, само че работех за това. Не можеш да си мислиш като „ О, това ще се случи. “ Просто би трябвало да работиш и да работиш, и то ще пристигна. “

Торес, който също изведе Seize the Grey до успеха в Pat Day Mile в андеркарда на Кентъки Дерби на 4 май в Чърчил Даунс, в никакъв случай преди този момент не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР