Интернет магазинът GVGmall предлага продуктовите ключове Windows 10 Pro OEM

...
Интернет магазинът GVGmall предлага продуктовите ключове Windows 10 Pro OEM
Коментари Харесай

Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL за $12,41

Интернет магазинът GVGmall предлага продуктовите ключове Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL и Office2016 Professional Plus CD Key Global при доста преференциални цени.

 Електронният магазин GVGmall продава продуктовите ключове както 32-битовата, по този начин и за 64-битовата версии на операционната система Windows 10 Pro . Това е световен продуктов ключ за един личен компютър, без опция за ъпдейт от Home към Pro версията.

Към сегашен ден операционната система Windows 10 е най-съвместимата Оценка за съвместимост с хардуера и периферните устройства, предлагаща нови благоприятни условия за геймърите. Препоръчва се от сървърите на Microsoft да се изтегли истинския ISO дисков облик, да се конфигурира и тогава да се задейства посредством получения по електронната поща продуктов ключ.

Вземете Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL при цена едвам $12,41
Код за 18% отстъпка : gvgvip18
(Без отстъпката цената е $15,32)

GVGmall предлага и продуктовия ключ Office2016 Professional Plus CD Key Global .

 Това също е световен продуктов за един личен компютър. Забележка: не важи за MAC системите.

Microsoft Office Professional Plus 2016 е изключително подобаващ за компании и предприятия. Съдържа стратегиите Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access и Skype for Business. Продуктът дава отговор на всички условия и е подобаващ за циркулярни писма, презентации, бази данни, таблици и класифициране на електронната поща.

Препоръчва се изтеглянето на Office2016 Professional Plus да стане от формалните сървъри на Microsoft. След инсталирането, активирайте с получения продуктов ключ.

Важно: обърнете внимание, че от сървърите на Microsoft може да бъде изтеглена както 32-битовата, по този начин и 64-битовата версии на офис пакета.

Вземете Office2016 Professional Plus CD Key Global при цена единствено $28,10
Код за 18% отстъпка: gvgvip18
(Без отстъпката цената в $34,7)

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР