Интернет магазинът Goodoffer24.com предлага лицензи и продуктови ключове за най-популярния

...
Интернет магазинът Goodoffer24.com предлага лицензи и продуктови ключове за най-популярния
Коментари Харесай

Goodoffer24.com предлага продуктови ключове за ОС Windows 10 Pro при цена $10,69

Интернет магазинът Goodoffer24.com предлага лицензи и продуктови ключове за най-популярния програмен продукт на пазара. Цените са рекордно ниски, а доставките се реализират посредством електронната поща.
Освен лицензен код за активиране на операционната система Windows 10 Pro , Goodoffer24.com предлага и други най-разнообразни артикули. Например участие в Xbox Live Gold и обичаното на доста геймъри заглавие PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS .



А в този момент Goodoffer24.com предлага лиценз за Оценка за съвместимост Windows 10 при цена едвам $10,69 . Предложението е лимитирано по време, не го изпускайте.

Не забравяйте, че Windows 10 ще поддържа универсалните Office приложения ! Microsoft основава универсални офис приложения, които ще бъдат лесни за потребление и ще могат да се започват на всевъзможни устройства. Бъдещите Windows смарт телефони и Windows таблети ще се продават с към този момент конфигурирани Office приложения.

Goodoffer24.com предлага специфична оферта за читателите и посетителите на Kaldata. При потребление на кода Gokaka15off можете да ползвате 15% отстъпка за следните софтуерни лицензни ключове:
Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) при цена $10.69Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC) при цена $27.69Windows 10 Home (32/64 Bit) при цена $10.45
Електронният магазин Goodoffer24.com е добре прочут със доста положителното си обслужване и бърза доставка .

Малко след закупуването ще получите продуктовите ключове в своята електрона поща. Няма разноски за изпращане и приемане или каквито и да било транспортни разноски за пощальон. Ключът идва незабавно и не е належащо да чакате дни, както е с другите артикули.

Моля, имайте поради, че този лиценз не дава опция за ъпдейт от Windows 10 Home към Windows 10 Pro. Препоръчваме да изтеглите истинският дисков облик на операционната система от сървърите на Microsoft и по-късно да я активирате с получения в електронната поща продуктов ключ.
Платено известие.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР