Интересен трансфер може да направи новият треньор на Славия Александър

...
Интересен трансфер може да направи новият треньор на Славия Александър
Коментари Харесай

Интересен трансфер се пече в Славия: Белите вземат сина на Гонзо?

Интересен трансфер може да направи новият треньор на Славия Александър Тарханов през зимата. Опитният съветски експерт е харесал сина на някогашния голмайстор на Левски и сегашен състезателен шеф в Локо Пд Георги Иванов – Александър. 21-годишният футболист към този момент трети сезон е част от третодивизионния Рилски състезател, който също е изискан от Христо Крушарски.

Сашо е бил предложен на Тарханов от сегашния треньор на " скиорите " Владимир Иванов. Руснакът познава Фугата още от предходния си престой в " Овча купел ". Тогава някогашният десен бек бе началник на детско-юношеската школа на Славия.

Иванов-младши през този сезон е употребен като нападател, какъвто бе и в школата на Левски, откакто при предходния треньор на самоковци Петър Аджов действаше в халфовата линия. Той впечатлява с физическите си данни, а показва и добра скорост за внушителния си растеж.

Роденият на 29 септември 1999 година състезател може да стане третият представител на семейството, който да запише мачове в родния хайлайф. Бащата на Гонзо е един от най-хубавите футболисти на Пловдив. Очаква се Тарханов да предложения Александър Иванов на проби по време на зимната подготовка, след което ще реши дали да му бъде препоръчан контракт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР