Иновативна софтуерна компания привлече интереса на Фонда за капиталови инвестиции

...
Иновативна софтуерна компания привлече интереса на Фонда за капиталови инвестиции
Коментари Харесай

Фондът за капиталови инвестиции на ББР влиза в управлението на URBO Studio

Иновативна софтуерна компания притегли интереса на Фонда за финансови вложения (ФКИ) от Групата на Българската банка за развиване.

Дъщерното сдружение на ББР ще вложи 1,2 млн. евро в растежа и развиването на ЮПАСС, която към този момент се е трансформирала във водещия софтуерен сътрудник на бизнеса в региона на туризма, събитията, свободното време и развлеченията.

ЮПАСС е основана през 2015 година и бързо набра известност на българския пазар със своя програмен продукт. Компанията предлага софтуерни решения за ръководство, продажба и надзор в изобретателния и рекреационен бранш – събития, фестивали, атракции, интензивности, спортни клубове и уреди, спа центрове, просвета и кино. Тя има капацитета да затвърди своя триумф и на пазарите в Централна и Източна Европа и Близкия Изток.

Софтуерът се предлага като SaaS решение, което разрешава на бизнес притежателите да покачат приходите си и да реализират по-добра видимост и надзор. Чрез URBO Studio те могат да усилят каналите си за продажба и да подобрят преживяването на своите посетители и клиенти.

С помощта на софтуера бизнесите могат да реализират и координират продажбите си освен през лични офлайн и онлайн канали, а и в профилите си в обществените мрежи, както и през комерсиалните мрежи и платформите на трети дистрибутори и снабдители.

Дигиталните решения на URBO Studio към този момент сполучливо се употребяват и от по-иновативните райони в България, в частност в областта на туризма, културата и превоза. Общините София, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Габрово, Казанлък, Кърджали и курортите „ Албена “ и „ Слънчев бряг “ са измежду избралите технологията на URBO. Компанията е сътрудник на най-големите уредници и билетни платформи в страната и чужбина. Благодарение на нейните софтуерни решения са продадени над 5 млн. билети през последните два сезона за фестивали и концерти като Hills of Rock, Spice Music Festival, Arte Festival, Arctic Monkeys, Iron Maiden и други

Чрез своята финансова и експертна поддръжка Фондът за финансови вложения на ББР ще подкрепи експанзията на компанията в България и Централна и Източна Европа, софтуерното развиване на URBO Studio и разширението на екипа на ЮПАСС.

Това е осмата подред договорка на Фонда, който предлага дялов капитал за напредък и към този момент има впечатляващо портфолио от сполучливи компании.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР