Инициативният комитет на Румен Радев и Илияна Йотова не се

...
Инициативният комитет на Румен Радев и Илияна Йотова не се
Коментари Харесай

ИК на Радев: Не искаме ничии оставки, не се месим във вътрешнопартийни въпроси

Инициативният комитет на Румен Радев и Илияна Йотова не се намесва във вътрешнопартийни въпроси, на която и да било партия в България, в това число не желае ничии оставки. Това се показва в публична позиция, откакто по-рано водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова атакува комитета с претекста, че се меси в работата на партията.

Повод за думите ѝ стана писмо на социалистите в ИК на Радев, които желаеха оставката ѝ поради резултата на левицата на парламентарния избор, който самата Нинова дефинира като „ пагубен “.

„ Инициативният комитет, издигнал Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент на Република България, включва над 190 души с друга идейно-политическа принадлежност. Всеки член на Инициативния комитет е свободен да показва персонални възгледи и преценки, за които носи своята социална отговорност “, пишат от комитета.

Според тях протичащото се в Българска социалистическа партия „ са проблеми, които би трябвало да се вземат решение от членовете на всяка партия “.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР