Инициативен комитет Консервативно-патриотично движение и граждани с национална подписка срещу

...
Инициативен комитет Консервативно-патриотично движение и граждани с национална подписка срещу
Коментари Харесай

Тръгна национална подписка срещу задължителния машинен вот

Инициативен комитет " Консервативно-патриотично придвижване и жители " с национална подписка против наложителния машинен избор, и " за " правото да се гласоподава по желание - с хартиена бюлетина или с машини, съобщи Българска национална телевизия.

Мотивът е, че машините будят съмнение в обществото. В комитета влизат проф. Антоанета Христова, Петьо Блъсков, Станислав Недков - Стъки, Юлий Москов, Николай Бареков и други. До момента подписката е подкрепена от към 60 хиляди души. Тя ще бъде импортирана на 22 юни в Народното събрание.

" Никой от жителите не беше уверен и мисля, че не е уверен за това какво става в черната кутия на машината, а ЦИК, за жалост, не съумя да ни изясни и да ни убеди за това по какъв начин те работят, тъй че да бъдем сигурни, че има действителен справедлив протокол и надзор върху резултата. Освен това доста хора, които са целеви групи от нашите съграждани - възрастни, имат терзания за това, че не могат да се оправят с машините, тъй като мъчно боравят и с телефони. Знаете, че има доста хора, които имат и болести ", изясни проф. Христова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР