Инициатива за възраждането на пловдивския мъжки волейбол чрез обединението на

...
Инициатива за възраждането на пловдивския мъжки волейбол чрез обединението на
Коментари Харесай

Тръгна инициатива за обединение на Локомотив и Виктория Волей

Инициатива за възраждането на пловдивския мъжки волейбол посредством обединяването на Локомотив и Виктория Волей бе подхваната в Пловдив.

Идеята пристигна от някогашния интернационален арбитър по футбол Атанас Узунов, който сега е общински консултант. Както е известно, неотдавна българската федерация извади от волейболното придвижване за 1 година Локомотив.

„ Най-бързият и ефикасен метод за възраждането на Локомотив е локомотивската общност да предложения притежателите на Виктория Волей да се влеят в сдружението на „ черно-белите “ клубове и да одобряват името Локомотив. В годините тези хора демонстрираха, че могат да вършат нещата по най-хубавия метод. Освен това, и Христо Драмов, и Атанас Рогачев, и Кирил Донев, който ръководи оперативно Виктория Волей, са локомотивци по душа и сърце. В самата „ черно-бяла “ общественост има стопански дейни хора, които биха помогнали при такова обединяване в името на един в действителност мощен пловдивски отбор. Запалянковците също са жадни за огромно волейболно шоу и ще припознаят тима “, съобщи Атанас Узунов в изявление за вестник „ Марица “.

„ Аз съм сигурен, че пловдивският бизнес има капацитет да устоя един първокласен волейболен отбор. И отново дублирам - най-естествено е той да се споделя Локомотив “, добави още някогашният футболен арбитър №1 в България.

Той е на мнение, че този план може да се трансформира в действителност за броени дни, в случай че двете страни имат предпочитание и благосклонност.

„ Сигурен съм, че хората в общината и персонално кметът на Пловдив Иван Тотев ще приветстват сходен план и ще застанат зад него с всички принадлежности на локалната власт “, сподели още Атанас Узунов.

victoriavolley.eu
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР