Информация за тези автомобили вече се появи (включително официална), но

...
Информация за тези автомобили вече се появи (включително официална), но
Коментари Харесай

Цялостно прекрояване на моделите на Mercedes-Benz

Информация за тези коли към този момент се появи (включително официална), само че в този момент производителят уточни дебютните дати за всеки от електрическите си модели, написа British Autocar с позоваване на пресслужбата на Mercedes-Benz. И по този начин, в близко бъдеще ще имаме шест електрически модела на марката, като първите три от тях ще бъдат показани през 2021 година.

През първата половина на 2021 година флагманският EQS (на снимката) ще влезе в произвеждане с създадена от AMG трансмисия и с мощ от 600 к.с., с цел да се конкурира с електрическия Jaguar XJ. Електрическата S-Klasse ще бъде последвана от EQA, дребен електрически кросоувър, основан на GLA и от по-голям EQB. Последният, който влезе на поточната линия през 2021 година, е EQE, електрически бизнес седан, който дава отговор на сегашната Е-Klasse.

През 2022 година Mercedes-Benz ще покаже два кросоувъра, които в обновената подчиненост на моделите ще се повдигнат над към този момент създавания електрически кръст EQC - това ще бъдат моделите EQE SUV и EQS SUV. Приликата в показателите със леките коли не е инцидентна. Всъщност те ще бъдат техни " повдигнати " версии със задвижване на четирите колела. И последното ново допълнение към серията през 2022 година ще е електрическият микробус EQV.

Така Mercedes ще има осем напълно електрически модела в моделната си гама, а броят на хибридите ще бъде повишен от 20 на 25. Всички разказани електрически автомобили ще бъдат сглобявани във фабриките на марката в Унгария, Германия, Съединени американски щати и Китай. Повечето от тях ще се създават на същите поточни линии, на които се вършат моделите с мотори с вътрешно горене: EQS да вземем за пример ще споделя конвейера със S-класата, а EQE SUV и EQS SUV - с кросоувърите GLE и GLS.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР