Индийски фермер постави плакати с порно актриса, за да предпази

...
Индийски фермер постави плакати с порно актриса, за да предпази
Коментари Харесай

Уникално! Фермер окачи плакат на порнозвезда в градината си, за да защити своята реколтата, резултатът го изненада

Индийски фермер сложи плакати с порно актриса, с цел да защищити реколтата от " злите погледи " на преминаващите около градината хора. Според Ченчу Реди, точно инцидентни минувачи, скапват неговото поле. Сега, вместо всички да гледат зеленчуците, се обръща внимание на формите на порно звездата Съни Леоне. Ако минувачите гледат дълго време плакатите, те ще прочетат надписа " Не плачи и не завиждай ". Фермерът изясни, че неговият избор няма нищо общо със благосклонност към Леоне. Коя е тя, Реди научил неотдавна.



" Отидох до компютърния център и ги помолих за фотоси, които ще отклонят вниманието на хората от моята годишна продукция... Те ми дадоха тези фотографии ", сподели мъжът.



Заедно с нейните фотоси, в градината се появили и такива на Ким Кардашян в бански костюм. И се оказало, че необикновеният способ в действителност работи.



" Всяка година претърпявам загуби в резултат на неприятни реколти. Поначало, постоянно всичко беше наред, само че по-късно нещо се обърка. И тогава разбрах. Моята плантация се намира в непосредствена непосредственост до пътя, където всички преминаващи я гледат. Трикът проработи! Сега никой не гледа реколтата ми ", обясниява Ченчу Реди.



Според него, той не нарушава никакви закони с пикантните плакати - парцелът му още не е привлякъл вниманието на органите на реда.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР