Кампанията на президента Джо Байдън ще бъде насочена към присъдите

...
Кампанията на президента Джо Байдън ще бъде насочена към присъдите
Коментари Харесай

Reuters: Кампанията на Байдън ще похарчи 50 милиона долара, за да дискредитира Тръмп

Кампанията на президента Джо Байдън ще бъде ориентирана към присъдите за закононарушения на републиканския кандидат Доналд Тръмп като част от рекламна акция за 50 милиона $ преди първия президентски спор сред двамата претенденти на 27 юни, написа.

Този ход бележи забележителна смяна в метода на Байдън към осъждането на Тръмп след първичното отвращение на президента да се намеси по въпроса, с цел да избегне ангажирането с правните несгоди на Тръмп, показва още изданието.

Тръмп беше наказан от правосъдни заседатели в Ню Йорк на 30 май по 34 закононарушения за подправяне на бизнес записи. Кампанията на Тръмп не отговори на искане за коментар.

Байдън и Тръмп остават изравнени в националните социологически изследвания с по-малко от пет месеца преди изборите, до момента в който Тръмп има преимущество в щатите на бойното поле, които ще решат изборите, демонстрират социологически изследвания, извършени преди присъдата. По стопански въпроси като инфлацията Тръмп има по-високи резултати измежду гласоподавателите като цяло от Байдън.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР