IMOT - Международното изложение за мотоциклети отбеляза своята премиера през

...
IMOT - Международното изложение за мотоциклети отбеляза своята премиера през
Коментари Харесай

IMOT - Международно изложение за мотоциклети от 1994 г

IMOT - Международното ревю за мотоциклети означи своята премиера през 1994 година и от този момент е най-важният търговски панаир в Южна Германия с към 300 изложители всяка година. Стартът за сезон 2024 още веднъж бе даден - 31-вият IMOT - Международно ревю за мотоциклети 2024 още веднъж предложи на почитателите цялостен обзор на нововъведенията.

Големият отзив от страна на изложителите за равнището на IMOT продължава и дългогодишните гости, както и новите почитатели на комерсиалния панаир бяха още веднъж възнаградени за това, че пристигнаха тази година с вълнуващи нови артикули и изложения. Специалното шоу " IMOT Downtown " беше едно от многото специфични събития на комерсиалния панаир и притегли въодушевени мотоциклетисти от Съединени американски щати и тези, които желаят да станат такива. В допълнение към скъпоценните камъни на Harley имаше доста занимания: мощни персонализирани мотоциклети и многообразие от спортни мотоциклети бяха изложени в IG Königsklasse, Германската асоциация за моторни спортове и Rocket Race Club.

От името на многото удовлетворени изложители, Натали Кавафян, общоприет управител на Triumph Motorcycles Германия и Австрия, сподели: „ Това беше доста сполучлив търговски панаир за Triumph. Особено откакто привлякохме доста млади мотоциклетисти и новодошли тук с нашите нови модел 400 и Daytona 660. Нашите трима оторизирани дилъри на място бяха доста заети с съвещания и съумяха да провеждат голям брой срещи за тест драйв. Накратко: Вече чакаме с неспокойствие идната година! “

Заключението на Бенедикт Захер, началник на маркетинг Moto, Pirelli и Metzeler Motorcycle Tyres, е не по-малко позитивно: „ Нашите изложбени щандове в IMOT постоянно са извънредно добре посещавани и ние можем оптимално да използван нашето кредо „ да бъдем покрай клиента “ тук в Мюнхен. Ето за какво за нас е значимо да присъстваме и с двете марки - Metzeler и Pirelli. В допълнение, партньорството сред IMOT и комерсиалния панаир носи спомагателен приток, което е страхотна композиция. "
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР