Името на красивата Диляна Попова бе забъркано в любопитен любовен

...
Името на красивата Диляна Попова бе забъркано в любопитен любовен
Коментари Харесай

Сериозно? Забъркаха Диляна Попова с Венци Венц

Името на красивата Диляна Попова бе забъркано в любопитен любовен триъгълник. Заговори се, че Диляна, която взела участие в план на изпълнителя, била косвената причина за крайното решение от страна на брачната половинка му.

Самият Венци Венц призна в тв ефира, че се развежда и то не по най-приятния метод. От много време той не е виждал сина си Ноа, поради възбрана на дамата, към която към момента имал мощни усеща, написа " Галерия ".
 

 

Мая била безапелационна, че на този стадий желае да стои надалеч от изпълнителя, а аргументите са десетките участия, пътувания в страната и чужбина, бурният нощен живот, уговорките и неналичието на каквато и да е било помощ в ежедневната домакинска работа.
 
                             

И като похлупак на всичко се появила и една малко странна ревнивост, която довела до последния скандал. Именно в него било забъркано името на модела Диляна Попова, взела присъединяване в един от плановете на Венци Венц, написа още " Галерия ".

Всичко това предиздвикало Мая да вземе решение да постави край. За страдание тя и Венци Венц не съумели да запазят положителния звук. Засега единствено майката на Венци Венц имала право да вижда дребния Ноа.

Вече е заведено дело и се чака съдът да реши по кое време музикантът ще може да вижда сина си.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР