"Имаме няколко колективни органа, през които тази идея трябва да

...
"Имаме няколко колективни органа, през които тази идея трябва да
Коментари Харесай

Промяната се дърпа, прави сечено на Иванов и Атанасов

"Имаме няколко групови органа, през които тази концепция би трябвало да мине. Има две хипотези в тази ситуация - обединяването на две групи може да докара до увличащ избор - хората желаят да гласоподават за тези, които очевидно са спечелили. Но другата догадка е, че при такива обединявания, виждали сме ги доста постоянно, всяка партия губи личната си външна страна. Нека да забележим числата. Правят се изследвания сега. " Така депутатът от "Продължаваме смяната " Росен Костурков отговори на апелите на Христо Иванов и Атанас Атанасов за предизборна коалиция сред Политическа партия и "Демократична България ".

Уточни също, че евентуално ще се водят и договаряния сред "Промяната " и гражданското придвижване на спортния министър в оставка и разколник от "Има подобен народ " Радостин Василев. Засега няма информация да са водени такива договаряния.

Оказа се, че в четворната коалиция е имало участник, който е бил предопределен да бъде бутнато това ръководство. Основен провинен е Има Такъв Народ, сподели Росен Костурков.

За едно бъдещо ръководство той счита, че форматът - Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия са работили с добра връзка и без проблеми, със съпричастност по някои тематики. Според него една такава бъдеща коалиция е много добър формат.

Заяви, че имат самооценка за ръководството. Постоянно разискват нещата, които са се случили през последните 7 месеца. "Ние сме за първи път в политиката и се учим от грешките. Точно рецесиите демонстрираха, че в нас има значителен капацитет, и интелектуален и управнически. Може би ни липсва малко опит, само че с всичките рецесии и външни, и вътрешни, мисля, че това ръководство се оправи сносно ", счита Костурков.

Той дефинира като сполучливо справяне с енергийната рецесия, когато ръководството постави мораториум на цените на тока. "Ако не се бяхме намесили съответно, жителите щяха да заплащат с 30% по-висок ток ", сподели той.

Отчете като сполучливи и въвеждането на ограниченията за бизнеса. Спомена и довършването на гръцката връзка за транспорт на газ.

Прогнозира обаче, че ни чака сложна зима. По отношение на цените на тока не би трябвало да има земетресения, тъй като сме значителен производител на ток. Проблемът с газа е проблем за цяла Европа, посочи той.

В България има обезпечен газ, само че когато в Западна Европа, когато при огромните стопански системи, които са газозависими, се почувства дефицит на газ, цената и при нас ще се увеличи.

За "Капитан Андреево " Костурков съобщи, че водят битка страната да има надзор върху пункта. Съдът действително е върнал заповед за авансово осъществяване. В същия съд те апелират контракта, който е подписан сред компанията и Агенцията по храните през декември.

"Въпрос на време е казусът там да бъде решен. Ние ще пускаме още няколко компании оператори, които да извършват сходни функционалности на тази, която беше монополизирала. Там ще се либерализира тази част на активността, която се отнася до представителството на товара ", сподели Костурков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР