Имахме прекрасно семейство 20 години. То беше всичко за мен.

...
Имахме прекрасно семейство 20 години. То беше всичко за мен.
Коментари Харесай

Бизнесменът, пребил жена си с тенис ракета, ревна в съда: Хванах я на видео чат с друг да прави…

„ Имахме прелестно семейство 20 години. То беше всичко за мен. Всичко вървеше като в обикновено семейство – смях, любов. И внезапно се прибирам на 14-и и пипвам жена ми на видео прът с различен мъж да вършат разнообразни работи. Това е ставало месеци и щерка ми го е виждала. “

Тези думи сподели през сълзи предприемачът Симо Касабов пред Пловдивския областен съд.

Той е с обвиняване, че на 14 декември т. година е пребил с тенис ракета брачната половинка си Димитрия, която съумяла да избяга и потърсила помощ от другарка. Била настанена в болница с голям брой контузии и към този момент е с отхвърлен далак.

Докато произнасяше последната си дума, преди магистратите да дефинират мярката му за неотклонение, Касабов се разплака. Той призна, че е сложил проследяващите устройства в телефоните на брачната половинка и двете си деца, само че това било направено, с цел да знае всеки къде са другите.

По-рано близки до фамилията описаха пред „ 24 часа “, че нещата не са еднопосочни.

„ Димитрия дружи с три приятелки, две от които разведени и една неомъжена. Четирите ходели дружно на дискотека, което отхвърля изказванията, че Симо Касабов е бил доста ревностен. При това персонално той й позволи да си сложи силиконов бюст и заплати интервенцията за това “, разясниха другари на Касабови. Те прецизираха, че спуканото тъпанче на Димитрия не било занапред и не било породено от брачна половинка й, а от несъзнателно от сина й. Момчето несъзнателно държало молив и без да желае, до момента в който пишело, уболо майка си в ухото.

„ На всичко от горната страна въпросният доктор, за който прокуратурата твърди, че Димитрия е ходила при него с контузии преди 4 години, е отрекъл това “, споделиха близки на фамилията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР