Има сведения, които предполагат, че Росен Ангелов - обвиненият за

...
Има сведения, които предполагат, че Росен Ангелов - обвиненият за
Коментари Харесай

Каракачанов: Росен Ангелов може да е бил в Чуждестранния легион, умело работи с оръжие

Има сведения, които допускат, че Росен Ангелов - упрекнатият за жестокото шесторно ликвидиране в Нови Искър, е бил в Чуждестранния легион. Това съобщи пред бТВ министър Красимир Каракачанов .

Според Каракачанов медийното отразяване на акцията по издирването му не оказва помощ на органите на реда. 

" Надяваме се скоро да го заловим ", продължи министърът и добави, че Ангелов е " добре квалифициран, устойчив мъж, за който не е проблем да прави дълги преходи ".

" С един револвер да убие толкоз хора - това значи, че работи ловко с оръжие ", разяснява Каракачанов.

Вчера стана ясно, че упрекнатият за шестте убийства се търси от Министерство на вътрешните работи още от 2009 година Той е обитавал и без документи. Според министъра би трябвало да променим законодателството си, с цел да не може хора като него да са на независимост, до момента в който се произнася присъдата им.

Пред малкия екран той остро разкритикува подписката във Видин, Враца и Монтана, които желаят да се причислят към Румъния поради корупцията тук. Той дефинира дейностите на уредниците като " непатриотични " и съобщи, че въпросът за това какъв брой съседката ни е по-демократична и по-некорумпирана е " въпрос на спор ".

Запитан поради дебатите към Истанбулската спогодба против домашното принуждение, Красимир Каракачанов разяснява, че то съществува, само че „ в един свят, който е заливан от непозната цивилизация, която желае да го унищожи ”.

„ За страдание, западното общество, към което принадлежим и ние, изкриви своята ценностна система. То прави опити да се откаже от своите национални, културни и религиозни полезности ”, установи Каракачанов, който съпостави модерна Европа с Римската империя. 

Според него сега по-важно е да се помогне на 200-те хиляди „ млади, грамотни фамилии ”, които не могат да имат деца, в сравнение с да се основава трети пол.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР