Има редица истории, филми, книги и игри, в които героите

...
Има редица истории, филми, книги и игри, в които героите
Коментари Харесай

ЦРУ пътува във времето от години?

Има редица истории, филми, книги и игри, в които героите без проблем пътуват във времето. Оказва се, че сходни фантастични портали, които могат да ни отведат в предишното или бъдещето, от дълго време са отворени от Централно разузнавателно управление на САЩ.

Сигурни източници от Националната сигурност на Съединени американски щати настояват, че Министерството на защитата още преди 40 години е съумяло да сътвори оборудване за пътешестване във времето.

Правителството на Съединени американски щати съумява да конфискува огромна част от записките на Никола Тесла, по които още през 1967 година съумява да сътвори средство за пътешестване във времето. Според осведомени в тези години това е употребявано за прикриване на секрети интервенции. Чрез пътувания във времето сътрудниците са осигурявали икономическо и политическо предимство на страната.

Телепортацията и пътуването във времето се употребява и до през днешния ден. Един от източниците по отношение на това е Майкъл Релфи. Той постъпва на работа към въоръжените сили на Съединени американски щати през 1976 година.

По думите му е командирован и прекарва 20 години на Марс в топсекретна интервенция. Там Релфи имал за задача да поддържа една от двете американски колонии, ситуирани на алената планета. За да останат в загадка, тези колонии били издигнати в бъдещето.

 Планети

След като службата му завършила, възрастта на Релфи била обърната. При връщането му обратно във времето, някои избрани мемоари в съзнанието му били изтрити или блокирани – една от нормалните процедури при сходни интервенции.

Друг очевидец на тайните дейности на американското държавно управление, бил доктор Андрю Базиаджо. Той взел участие в план Пегас, извършен сред 1968 и 1972 година.

Операцията била ориентирана в две насоки – пътешестване във времето на пространствено-времевата холограма и обучаването на надарени американски деца. Именно те са подготвяни за първото потомство пътешественици във времето.

Американските експерти били извънредно заинтригувани от това по какъв начин телата и най-много мозъците на децата реагират на пътуванията във времето. Докато възрастните доброволци скоро полудявали, то детското схващане, което не е обременено от усещания за света, им разрешавало да пътуват без проблем.

Пътуването във времето разрешава на американците да управляват безусловно всичко, което се случва на планетата ни. Така да вземем за пример, всеки един от бъдещите президенти на Съединени американски щати е бил авансово посещаван в своите юношески години и предупреждаван за това, което му престои.

В този лист влизат Джордж Буш татко, Джордж Буш наследник и даже Барак Обама. Освен това, американците са знаели за терористичния акт от 11 септември 2001 година още през 1971 година.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР