Има политическа заявка, че ще правят нещо, но без да

...
Има политическа заявка, че ще правят нещо, но без да
Коментари Харесай

Димитър Аврамов: Подходът на Петков и Василев е опасен

Има политическа поръчка, че ще вършат нещо, само че без да има политическа структура. Тук става дума не за трайни ползи в обществото, а за двама известни мъже. Те не са си намерили ниша, а вършат поръчка, че влезнат в някаква ниша. Налице е Кралимарковският метод, че идват с цел да спасят българската политическа класа. Този метод е доста рисков. Това съобщи политологът Димитър Аврамов, разяснявайки придвижването на Кирил Петков и Асен Василев.
Той регистрира като неточност разделянето на смяна и статукво.

Трябва да променяме рационално, а не да вършим революции. Тези хора да излязат и да кажат съответно какво желаят да създадат. Дълбоко красива и погрешна фраза е, че с десни принадлежности ще реализират леви резултати, сподели още той пред Нова телевизия.

Не съм виждал до в този момент някой да е влизал в политиката и да споделя, че е нечестен. Очевидно някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев нямат нищо общо с политиката и ще изконсумират всички негативи от това. Единствената вест в тази ситуация е, че на политическия терен нямат друга нова групировка и поръчка, това дефинира интереса към тях, разяснява още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР