Има пълна диверсификация на доставките на газ, заяви министър-председателят Гълъб

...
Има пълна диверсификация на доставките на газ, заяви министър-председателят Гълъб
Коментари Харесай

Донев: Имаме пълна диверсификация на доставките на газ. Включват се всички възможни източници

Има цялостна диверсификация на доставките на газ, съобщи министър-председателят Гълъб Донев пред публицисти. Той откри новата образователна година в столичното 60 ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий ”.

„ Усилията на държавното управление са да обезпечи задоволително доставки на газ от всички вероятни източници, да диверсифицираме на 100% доставките, източниците и пътищата на доставки, с цел да подсигуряваме, че учебните заведения, детските градини, читалищата, лечебните заведения, детските ясли, всички тези заведения, които свързваме с първия образователен ден, да не бъдат на студено и мрачно през зимата ”, сподели Донев, представен от Нова телевизия.

„ Направено е всичко допустимо. Имаме цялостна диверсификация, на 100% на доставките, това, което досега никой не направи ”, сподели Донев. Запитан дали тези 100% включват „ Газпром ”, той сподели: „ Включват се всички вероятни източници на доставки. Търговските връзки би трябвало да бъдат уредени по този начин, че учебните заведения да не останат на студено ”, съобщи Донев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР