Има огромна разлика между магия и ритуал. Ритуалът по-скоро е

...
Има огромна разлика между магия и ритуал. Ритуалът по-скоро е
Коментари Харесай

Ритуалите, които помагат да срещнем любовта

Има голяма разлика сред магия и обред. Ритуалът по-скоро е езическо поверие, което е подплатено само от националните предания и действителния обичай на човешкия живот през хилядолетията на неговата история. Ритуалът е по-слаб от магията. Тя може да се извърши единствено от човек, притежаващ силата да я направи.

Ритуалите са елементарно налични, като могат да се вършат в домашни условия. Сред най-интересните и търсени ритуали са тези, които желаят да провокират появяването на обич и човек до нас, който да обичаме. Все отново всеки се нуждае от същинска обич в живота си. Някой, който да ни поддържа безусловно и да ни обича, да е наша опора и кей.

За тази цел е належащо да отидем до някоя река и да се разходим около нея. Харесайте си някое речно камъче и го вземете с вас. Когато се приберете го поставете около персоналните си движимости. Този обред почиства отрицателната сила и оказва помощ да се откри подобаващия сътрудник.

Един избран обред за обич, който е елементарно осъществим, може да накара обекта на вашите любовни предпочитание да мисли за вас непрестанно. Това, която би трябвало да извършите е да посрещнете изгрева на слънцето. Настанете се комфортно някъде и дано слънчевите лъчи да падат право по лицето ви.

Успоредно с това повторете на глас 33 пъти името на възлюбения си. Следващата стъпка е да запалите алена свещ и да изречете следното проклинание: „ Слънчеви лъчи, достигнете до душата на... (конкретното име) и го накарайте да мисли за мен. ”

 Ритуали, които оказват помощ да срещнем любовта

Ако желаете да предизвикате скорошната поява на сватбен сътрудник в помощ идва следното проклинание. Основното е то да се извърши в петък, рано заран. Точно тогава идете и си купете две венчални свещи.

Подръжте ги в двете си ръце, като си представяте, че сте в черква, където минавате под венчило с обичания си човек. След това благодарение на червен конец или панделка привържете свещите една към друга по този начин, че да образуват общ пламък. Оставете ги, до момента в който изгорят изцяло.

Вижте и други забавни ритуали, както и практики за привличане на обич!

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР