Има много начини да узнаете какво ви очаква в бъдещето

...
Има много начини да узнаете какво ви очаква в бъдещето
Коментари Харесай

Гадание с листчета ще даде бързо решение на проблемите ви

Има доста способи да узнаете какво ви чака в бъдещето и по какъв начин да решите проблемите си. Гадаенето с листчета е един от тях. Бързо и елементарно, то може да се направи от всеки и да му даде вярната тенденция в живота.

За да извършите гаданието, на първо време би трябвало тъкмо и ясно да формулирате мислено казуса, който ви тревожи. След това на шест идентични листчета да изпишете с химикал разграничи разновидности, с които можете да решите дадения въпрос.

Сгънете листчетата и ги поставете в купа. После към шестте части хартия прибавете и седмо, върху което нищо не сте писали. Залейте хартийките с вода и повторете на глас въпроса си. Наблюдавайте кое листче ще изплува на първо време.

Побързайте да го хванете и да видите кое ще е решението на казуса ви съгласно Вселената. Ако ви се падне празната хартийка, по-добре обмислете още малко въпроса и не бързайте с дейностите. Ако пък нито едно от листчетата не изплува, приемете, че денят не е подобаващ за гадание и повторете упражнението идната седмица.

И още нещо значимо! Когато изпълнявате практиката за гадаене с листче, се уверете, че сте сами в стаята, в положително здраве сте и се чувствате изцяло спокойни. Не се опитвайте да правите гаданието, в случай че не се чувствате добре или сте разсеяни.

Има риск врачуването с листчета да не даде точни резултати. Същото може да се случи и в случай че не вярвате задоволително в силата на тази процедура.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР