Има много двойки, които искат момченце за наследник, а други

...
Има много двойки, които искат момченце за наследник, а други
Коментари Харесай

4 секс пози за зачеване на момченце

Има доста двойки, които желаят момченце за правоприемник, а други държат да станат родители на женска рожба. Възможно ли е секспозите да повлияят на пола на бебето? Някои експерти и двойки се кълнат, че има причинност сред това какво бебе имат и позите, в които са го заченали.

В книгата си „ Как да изберем пола на своето бебе “ доктор Ландръм Б. Шетълс приказва за своя Шетълс способ, който авансово може да дефинира пола на детето. В него се включват факторите като време, киселинност на влагалището и полови позиции, написа flagman.bg. Какво би трябвало да вършиме, в случай че желаете момченце:

1. Кучешката

Тази поза е известна и като задна прашка. Тя разрешава по-дълбоко навлизане, което е добре за „ мъжката “ сперма, която по-бързо се уморява. Колкото по-близо са сперматозоидите до шийката на матката, толкоз е по-голям шансът им те да завоюват надпреварата.

2. Офис стол

В тази поза дамата е легнала по тил със сгънати крайници към гърдите ѝ. Тялото ѝ би трябвало да придобие форма като на офис стол. Тази позиция дава опция на мъжа да проникне по-дълбоко и по този начин да улесни пътя на „ мъжката “ сперма към яйцеклетката.

3. Костенурка

В тази поза дамата е сгънала краката си под корема и е вирнала дупето нагоре. Мъжът е зад нея, прихващайки бедрата ѝ. По този метод проникването е толкоз надълбоко, че безусловно сперматозоидите идват до крайната дестинация без проблем.

4. Всяка поза, в която получавате оргазъм

Оргазмите оказват помощ на вагината да стане по-алкална, което трансформира нейния pH баланс в интерес на сперматозоидите с мъжки генен материал. Известно е, че „ мъжката “ сперма не вирее в киселинни условия за разлика от „ женската “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР