Медийна война“ или бизнес отношения“? Какво се случва с Дейвид

...
Медийна война“ или бизнес отношения“? Какво се случва с Дейвид
Коментари Харесай

„Медийна война“ или „бизнес отношения“? Какво се случва с Дейвид и Виктория Бекъм?

„ Медийна война “ или „ бизнес връзки “? Какво се случва с Дейвид и Виктория Бекъм?Множество спекулации по отношение на връзката сред двамата циркулират в медийното пространство.

В книгата „ Къщата на Бекъм “ журналистът Том Бауър твърди, че двойката е почнала да води „ медийна война “ и че връзката им се е трансформирала в „ бизнес връзки “.

Според него, връзките на Бекъм са се влошили след слуховете за невярност от страна на Дейвид Бекъм. Журналистът твърди, че двойката е разграничена, като Дейвид прекарва по-голямата част от времето си в Маями, а Виктория развива стилния си бизнес в Обединеното кралство. Бауър разказва случаи, в които Дейвид и Виктория са имали спорове, в това число по време на Седмицата на модата в Лондон и фестивала Гластънбъри.

„ Медийна война “ или „ бизнес връзки “? Какво се случва с Дейвид и Виктория Бекъм? 26.06.24 22:21 Румъния продължава на осминафиналите на УЕФА Евро 2024 26.06.24 21:48 Два огромни метеорита минават край Земята 26.06.24 21:34 Чадър за милиони! Пазят ли Министерство на вътрешните работи и прокуратурата продуцента Нико Тупарев от пандиза? 26.06.24 21:22 Страхил Ангелов: НАТО е минало, а разпадът му даже е просрочен 26.06.24 21:21

„ Медийна война “ или „ бизнес връзки “?

Важно е да се означи, че връзката сред Дейвид и Виктория Бекъм постоянно е обект на спекулации и клюки. Докато Бауър твърди, че двойката показва илюзията за щастливо семейство пред обществеността, самите те не престават да демонстрират обединен фронт в обществените си изяви и обществените медии.

Документалния сериал за семейство Бекъм, рисува напълно друга картина на тяхната връзка. В сериала двойката демонстрира мощна прочувствена връзка и поддръжка един към различен, като отразява компликациите и триумфите, които са претърпели дружно. Този контрастност сред книгата на Бауър и документалния сериал акцентира сложността на всяка дългогодишна връзка.

Връзката сред Дейвид и Виктория е минала през голям брой тествания и компликации, само че те не престават да бъдат дружно.Това демонстрира, че има доста повече от бизнес в тяхната връзка.

Все отново, всяка връзка има своите провокации, изключително когато двамата сътрудници са сполучливи и заети персони с разнообразни кариерни пътища. Фактът, че Бекъм съумяват да поддържат връзката си през годините, е индикатор за силата на техните взаимоотношения.

Източник: edna

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР