Има ли възможност от страна на община Бургас да съдейства

...
Има ли възможност от страна на община Бургас да съдейства
Коментари Харесай

Общински съветник от БСП отправи питане за банкоматите в община Бургас

Има ли опция от страна на община Бургас да спомага за слагане на банкомати в обитаемоте места, където такава техника липсва? Този въпрос насочи общинският консултант от Българска социалистическа партия Живко Господинов към кмета на Община Бургас.

„ При срещите ми с жители в обитаемоте места на община Бургас, непрестанно се слага въпроса за монтиране на банкомати. Липсата на такива устройства в част от обитаемоте места на територията на община Бургас лишава живущите от осъществяването на по този начин нужната им банкова услуга - опериране със средства по разплащателните им влогове. Освен това обезпечаването на такава услуга ще докара до доста възстановяване на административното обслужване в тези обитаеми места - ще се спестят време и средства на живущите там, които в този момент, с цел да теглят суми от разплащателните си влогове, следва да пътуват до град Бургас, а както на всички ни е известно достъпа до публичен превоз е стеснен. Недопустимо е в софтуерния 21 век да не разширяваме електронните услуги на територията на общината ", се споделя в питането.

„ Считам, че за обезпечаване на такава услуга следва да се проведат диалози с обслужващата банка на общината и да се реализира съглашение за инсталиране на банкомати в обитаемоте места на община Бургас, където подобен липсва ", показва в документа общинският консултант.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР