Има и сега закони. К’во чешеме езици? Всички ку*ви се

...
Има и сега закони. К’во чешеме езици? Всички ку*ви се
Коментари Харесай

Вежди Рашидов, вън от НС! „К’во чешеме езици? Всички ку*ви се сетиха, че са изнасилвани“

„ Има и в този момент закони. К’во чешеме езици? Всички ку*ви се разсъниха да се сетят, че след 16 години са изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го направиха на маймуна “.

Тези думи са на Вежди Рашидов, народен представител от ГЕРБ и ръководител на Комисията по просвета и медии, някогашен началник на Народното събрание и някогашен министър, с които изцяло заслужи да бъде изритан от Народното събрание вечно!

Изрича ги в пленарната зала по време на почивката сред гласуванията на измененията в Закона за отбрана от домашно принуждение, явно без да позволява, че наоколо има включен микрофон, съобщи Медиапул.

Недопустимото му изявление идва на фона митингите и на публичното неодобрение, провокирани от обезобразяването на 18-годишното момиче от Стара Загора, което бе нарязано с макетно ножче. Заради станалото депутатите прекъснаха лятната си почивка и организират изключително съвещание, с цел да одобряват законодателни промени, съгласно които за домашно принуждение да се смята и насилието във връзка, при която сътрудниците не живеят дружно.

След записаното скандално изявление на Рашидов от Български фонд за дамите желаеха той неотложно да си подаде оставката.

Реклама

„ Как не Ви е позор, господин Рашидов! С тези думи вършиме показно за това за какво са нужни промени в Закона и Наказателния кодекс. С тези думи демонстрирате в какъв брой надълбоко сексистко и женомразко общество живеем и какъв брой доста работа имаме още! С тези думи показвате какво е неприемливо да се изрича от най-високата естрада! Да не приказваме, че ги изричате по време на разискването на промени, препоръчани и от Вашата парламентарна група “, се споделя в позиция на организацията.

„ Ние в никакъв случай не сме очаквали нещо друго от Вас – отношението към дълбоките публични проблеми постоянно е било такова. Затова няма закони и работещи институции. Затова от началото на годината са били убити 12 дами – само че Вие ги наричате по различен метод, нали? И те ли влизат в изречената по-нагоре подготовка или са единствено изнасилените? Вие сте позор за цяла България! Призоваваме да си получите заслуженото за тази имитация, тъй като ще останете в историята с нея “, показват още от Български фонд за дамите.

Изказването на Рашидов идва няколко дни, откакто закупи гласност част от подкаст, в който Тити Папазов споделя през смях по какъв начин преди години остригал за наставление своя някогашна другарка, тъй като е спала с различен човек, откакто към този момент са били разграничени. Той даже имитира с подигравка писъците ѝ. Водещият на въпросния подкаст е известният ютубър и рапър Йонислав Йотов – Тото, който от самото начало се смее.

Разказът от подкаста провокира рецензии и неодобрение едвам след излизането нескрито на чудовищната история с 18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе обезобразена с макетното ножче, бита и остригана. Заподозрян е нейният някогашен другар, който работи като защита в известен нощен клуб в града.

След вълната от рецензии Тото се извинява за неналичието на реакция на историята на Папазов, а няколко компании прекратиха съдействието си с него.  

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР