Има 7 основни закона, по които живее Вселената. Невежеството не

...
Има 7 основни закона, по които живее Вселената. Невежеството не
Коментари Харесай

ВСЕЛЕНАТА НЕ ПРОЩАВА НАРУШАВАНЕТО НА ТЕЗИ ПРАВИЛА: 7 ОСНОВНИ ЗАКОНА НА ЖИВОТА

Има 7 съществени закона, по които живее Вселената. Невежеството не ни освобождава от отговорност, само че за сметка на това – знанието ще ни помогне да не вършим неточности, а също по този начин и да реализираме естетика и да живеем щастливо.

 

Законът за празнотата

Най-просто пояснен с образец, този закон наподобява по този начин: в случай че имате потребност от нови обувки, то изхвърлете старите. Ако имате потребност от нови облекла, почистете дрешника си. Ако желаете смяна на живота и нови прекарвания – бъдете подготвени да се разделите със остарелия си метод на живот. Трябва непринудено да се откажете от стандартите си. Новото идва единствено тогава, когато се отървете от остарялото.

 

Закон за обръщението

Бъдете подготвени да се откажете от нещо, което притежавате, с цел да получите нещо, което желаете. Ако желаете прекрасен апартамент, екзотични ваканции и нова кола, бъдете подготвени да прекарате по-голяма част от времето си в усилена работа. Накратко: няма по какъв начин да получите прекрасен живот, без да вложите нужното изпитание и да пожертвате нещо.

 

Закон на въображението

Първо би трябвало да видите просперитета, към който се стремите, във въображението си. Напишете изложение на идеалния си ден и не го показвайте на никого, с изключение на на някой, на който имате доверие. Дръжте това изложение някъде на разположение и го препрочитайте в свободното си време. Важно е то да е написано в настоящо време, не в бъдеще!

 

Законът на творчеството

Човек може да реализира разцвет посредством силата на своето мислене, вътрешен глас и въображение.

 

Законът за възмездието и приемането

Ако подарите нещо, то ще бъде върнато десетократно. Когато получавате благословии, е доста значимо да ги споделяте с другите. Ако имате заложба и не я употребявате, тогава вие обиждате своята Божествена същина. За да почетете вярно качествата си, би трябвало да се радвате на подаръците и да ги споделяте с другите. Ако извършите това, ще привлечете още повече благословии в живота си.

 

Законът за десятъка

Вселената постоянно ще взема своя десятък. Това е просто законът на благодарността за източника на поддръжка – 10% от всичко, което имате. Никога не знаеш по какъв начин ще ти се върне десятъкът. Парите са нещо всекидневно. Но може да пристигна и под формата на помиряване с някого, нови другарства, възобновяване и така нататък

 

Законът за прошката

Ако не можеш да простиш на хората, не можеш да приемеш благосъстоянието си. Ако душата ви е изпълнена с ненавист, любовта не може да откри място в нея. Трябва да се отървете от отрицателните усеща, които ви гълтам и не ви дават отмора.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР