Икономическа полиция тази сутрин е окупирала пристанището в Поморие, изискват

...
Икономическа полиция тази сутрин е окупирала пристанището в Поморие, изискват
Коментари Харесай

Икономическа полиция влезе в пристанището в Поморие, изисквали документи, без да представят заповед?


Икономическа полиция тази заран е окупирала пристанището в Поморие, изискват документи от кмета Иван Алексиев, а по неговите думи, не показват заповед за инспекцията, която ще се прави.

„ Аз не съм боксова круша на ОДМВР-Бургас. На пристанището сега продължава полицейският гнет над кмета на Поморие. Икономическа полиция желаят да изземват документи без заповед, докарали са и Регионална инспекция за опазване на околната среда и настояват, че те са изпратили сигнал за инспекция до полицията. Заповедта сега я готвели в районното, само че я няма. Искат документите по капиталовите планове по плана “, сподели кметът на Поморие Иван Алексиев пред Флагман.бг.

 

Флагман.бг се свърза с шефа на РИОСВ-Бургас Павел Маринов, който отхвърли екоинспекцията да е разпореждала инспекция. „ Не е правилно това, че  инспекцията е по наш сигнал. Имаме присъстващ контрольор по молба на Министерство на вътрешните работи, само че нямаме инспекция по наша самодейност, даже сигнал нямаме заведен към момента. Ние сме обезпечили специалист, който участва на огледа. Нямам още противоположна информация, само че я чакаме всеки миг “, сподели Павел Маринов.

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР