Заповедта на министър Георги Гвоздейков е подадена за вписване в

...
Заповедта на министър Георги Гвоздейков е подадена за вписване в
Коментари Харесай

Освободен е директорът на Пристанище Бургас ЕАД, вижте кой сяда в стола му

Заповедта на министър Георги Гвоздейков е подадена за регистриране в Търговския указател днес 

Министърът на превоза и известията Георги Гвоздейков освободи шефа „ Пристанище Бургас “ ЕАД Диян Димов.

Той е освободен и като член на Съвета на шефовете на държавния пристанищен оператор, а на негово място е назначен Янко Мелконян. Това излиза наяве от заповед на министъра, подадена за регистриране в Търговския указател през днешния ден.

Всъщност заповедта на Гвоздейков е била издадена в петък по здрач. Янко Мелконян е роден през 1973 година и това е единственото, с което разполага Флагман.бг като информация за него, в случай че не броят съдружията му в три компании в Търговския указател. Той е неузнаваем за сектора.

Новият съвет на шефовете е в състав - Ивайло Тодоров, Мария Белкова и Янко Мелконян. Мелконян е определен за представител на страната в борда на „ Пристанище Бургас “ ЕАД след извършена конкурсна процедура. На състезанието се яви и Диян Димов, само че този път не съумя да го завоюва. Постът в държавното пристанището бе в ръцете на Димов от 2014 година до този миг. Учудващо е, че не е съумял да се пребори като подготвеност и опит против конкуренцията в лицето на Янко Мелконян. 

Много е евентуално Диян Димов да е станал неуместен поради необяснимо държание по време на ръководството на първото държавно управление на Политическа партия, продължаващо и в последвалата коалиция с Демократична България. Това в действителност е било недопустимо, както за ГЕРБ, откогато е в съпротива, по този начин и за служебното държавно управление, което в действителност е с преобладаващо наличие на фрагменти от ГЕРБ.

Флагман.бг потърси Диян Димов, само че той не дава отговор на телефона си. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР