Икономът на покойната британска принцеса Даяна Пол Бъръл сподели през

...
Икономът на покойната британска принцеса Даяна Пол Бъръл сподели през
Коментари Харесай

Икономът на принцеса Даяна сподели през сълзи какви са били последните му думи към нея

Икономът на починалата английска принцеса Даяна Пол Бъръл показа през сълзи какви са били последните му думи към нея. Пол е бил иконом на Даяна в продължение на 10 години сред 1987 и 1997 година, когато тя трагично умира при автомобилна злополука. Двамата постоянно са били близки другари.


По време на австралийско риалити, в което той взе участие, Пол в детайли разказва момента, в който е стоял пред тялото на Даяна и я е помолил да отвори очи.
" Когато умря, аз седнах до нея, хванах ръка ѝ и ѝ споделих: " Събуди се, разсъни се, не си в действителност мъртва, нали към момента си жива и се шегуваш с мен “, споделя той.

По-нататък спомняйки си трагичния миг, той продължава: " Тя не отвори очи и споделих: " Защо ме остави тук? Защо не ме взе с теб, нали работата ми е да се грижа за теб “.

Икономът споделя още, че през годините е схванал, че главната му задача е да се грижи за това, което Даяна е оставила след себе си.

„ Тя не можеше да се грижи към този момент за нещата, които остави и по тази причина трябваше аз да го направя “, споделя още той.

" От дълго време не можех да се откажа от нея, тъй като с течение на времето тя стартира да изчезва. Започнах да не помни по какъв начин звучеше нейният глас, какъв бе ароматът ѝ. Не желая да не помни това “, споделя още той

Пол още показа: " Последното нещо, което тя ми сподели бе по телефона. Беше в Париж и последните ѝ думи бяха: „ Обещайте ми, че постоянно ще си тук ".



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР