Играещият капитан Григор Димитров сияеше от щастие след успеха на

...
Играещият капитан Григор Димитров сияеше от щастие след успеха на
Коментари Харесай

Григор Димитров: Много съм горд с целия отбор


Играещият капитан Григор Димитров сияеше от благополучие след триумфа на България над Белгия за United Cup. През последните четири дни някогашният №3 в света имаше сложната задача да се грижи за своите тежки мачове на сингъл и в това време да подкрепя съотборниците си в техните дуели.

Той се оправи добре, а най-после бе изключително горделив от обстоятелството, че всички в отбора получиха опция за изява. Срещата на смесени двойки бе решителна за крайния излаз на конфликта с Белгия, само че това не попречи на Димитров да заложи на единствения, който досега не бе играл в шампионата – Александър Лазаров.

„ Аз би трябвало да умря малко “, призна разчувстваният Димитров, имайки поради страстите. „ Много съм горделив, единствено това мога да кажа. Всички дадоха всичко от себе си. Само това можем да желаеме в нашия спорт. Много сложни условия, друг формат, всички би трябвало да се поддържаме. Отново го споделям – горделив съм от тях. За мен беше мъчно да взема решението за някои неща, само че съм удовлетворен, че нещата се получиха по този начин и всички съумяха да играят. Исках всеки да бъде част от това и да даде максимума. Чувстваме се сносно в този момент. “

Много благополучен бе и самият Лазаров. „ Загубихме от Белгия през 2020-а на АТР Cup, тогава двойките отново бяха решителни. Сега се веселя, че успяхме да спечелим. Беше доста тежко, те играха необикновено и на сингъл. Имах шанс да играем с тези противници, тъй като по принцип ги виждам единствено по малкия екран “. Той приказва и за капитана Григор Димитров.

„ Много е занимателно, той е най-хубавият български тенисист в историята. Невероятно е да споделяме моменти и да учим от него. Иска ми се да имам неговият форхенд и неговите крайници, ще работя върху това и се надявам да съм по-добър идващия месец. Гледам ги от самото начало, на пейката се забавляваха, хубаво е да го забележим, това ни оказва помощ да се успокоим. “
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР