Скаутите на Америка (BSA) бяха посрещнати с вълна от критики,

...
Скаутите на Америка (BSA) бяха посрещнати с вълна от критики,
Коментари Харесай

Промяната на името на бойскаутите следва десетилетна криза на идентичността. Ще потъне ли или ще спаси борещата се организация?

Скаутите на Америка (BSA) бяха посрещнати с вълна от рецензии, когато неотдавна оповестиха, че трансформират името си, само че организацията поредно се сблъска с отрицателна реакция през последното десетилетие за предприемане на стъпки за разширение на вратите си.

BSA се сблъска с наказание за предприемане на дейности за по-приобщаващо присъединяване, като да вземем за пример позволяване на девойки и гей деца и водачи да се причислят. В същото време присъединяване непрестанно понижава - до момента в който трае банкрут, световна пандемия и десетки хиляди искове за полово принуждение, струващи милиони долари.

„ Когато измененията името от Boy Scouts на това, което е това, скаутската Америка, която изцяло изпарява момчетата скаути “, сподели Джери Герлах, който беше скаутски водач от 2015 до 2020 година, пред Fox News Digital. „ В същия миг го няма и мисля, че това е тъжно нещо. “

Промяната на името тласна бойскаутите до „ точката, от която няма връщане “, добави той.

Селби...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР