Идеята за комбиниране на практичност и семпла изчистена естетика винаги

...
Идеята за комбиниране на практичност и семпла изчистена естетика винаги
Коментари Харесай

Must Have: Новата чанта на Dior

„ Идеята за съчетание на деловитост и семпла изчистена хармония постоянно ме е интригувала и ме е вдъхновявала в работата ми “, споделя Мария Грация Кюри за новата чанта 30 Montaigne на, която към този момент се трансформира в обичана на Instagram инфлуенсърите.

Създадена да бъде носена като клъч или през рамо, това е единствено едно от преимуществата й, а напълно скоро ще измести класическата и не по-малко обичана на дамите Saddle Bag.



Името на чантата произлиза от адреса първия бутик на марката, който е бил на 30 Avenue Montaigne, и пресъздава безупречната грациозност на остарелия, само че със актуален почерк.

„ Идеята ни е тя да бъде „ новата класика “, с помощта на всичките й елементи, като уравновесения размер, регулируемата презрамка, новото стилизирано лого и другите цветове, в които ще се предлага – те са съобразени със актуалните дами, техните потребности и желанието им за независимост и самостоятелност “, споделя още Кюри.



Още с пристъпването на прага на стилната къща изобретателният шеф на Dior се пробва да намира съвършения баланс сред историята й и новостите, които се случват в промишлеността, и бихме споделили, че съумява с лекост да влее своето ентусиазъм в нея. След като предходната година възроди триумфа на, можем да предречем същото и за 30 Montaigne. А тя може да бъде ваша против 2,500 евро, което е началната й цена.

Ето кой по какъв начин я носи в Instagram:
               
on May 10, 2019 at 8:09am PDT

 
               
on May 10, 2019 at 6:28am PDT

 
               
on May 10, 2019 at 6:01am PDT

 
               
on May 10, 2019 at 6:00am PDT

 
               
on May 10, 2019 at 5:58am PDT

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР