Идеалният график на тялото, който да следвате през деня: 06:00

...
Идеалният график на тялото, който да следвате през деня: 06:00
Коментари Харесай

Идеалният график на тялото, който трябва да следвате

Идеалният график на тялото, който да следвате денем:

06:00 часа
В това време тялото се разсънва, даже и да не го желаеме. Започва цялостното произвеждане на хормони, аминокиселини и захар. По това време обезателно станете, а също и избягвайте алкохола и захарта.

07:00 часа
Сърцето работи с цялостна мощ. Половите хормони стартират да се създават. По това време не би трябвало да вършиме извършения, тъй като това ще сътвори прекалено натоварване на сърцето.

Изпийте чаша вода и закусете (водата спомага храносмилането).

08:00 часа
На тялото му е належащо “гориво ”. За страдание, инсултите и инфарктите най-често се появяват в този миг. Това е идеално време за кръвен тест – след час съставът на кръвта към този момент ще се промени заради напрежението.

09:00 часа
По това време тялото минимум усеща болежка и боязън. Това е най-хубавото време за химиотерапия и инжекции: няма да има затруднения и лекуването ще се форсира.

10:00 часа
Това е време за учене, тъй като мозъкът е най-възприемчив. Постига се оптималната дарба за взимане на решения и решение на проблеми. Телесната температура се покачва.

В този миг е най-добре да карате кола, тъй като вниманието и рефлексите са най-хубави.

11:00 часа
Тялото гори мазнини. Можете да ядете каквото желаете. Сърцебиенето и кръвообращението доближават оптимално равнище.

Не посещавайте кардиолог по това време, тъй като диагнозата може да се окаже неправилна.

12:00 часа
Половината ден е минал. Средата в организма става кисела, а мозъкът не е в най-хубавата форма. За да компенсирате неналичието на О2, застанете до отворен прозорец и проветрете стаята.

Единственият деен орган сега е стомахът, който се приготвя да създава стомашен сок и да усвоява храната.

13:00 часа
Вниманието се намалява, тялото се програмира за храносмилане. Това е време за обяд и малко отмора. Препоръчително е да не се разсейвате с нищо, да не се изнервяте и да не се стресирате, а да обядвате в спокойна атмосфера, давайки на тялото опция да всмуква хранителни субстанции.

14:00 часа
По това време виталната мощ е минимална. Тялото се нуждае от отмора.

15:00 часа
Мозъкът се задейства още веднъж, можете да продължите да работите. Максимално внимание и централизация. Идеално време за домакинска работа.

16:00 часа
Следвайки мозъка, тялото се пробужда. Това е идеалното време за физическа подготовка. Белите дробове и дихателните пътища са отворени. Разходете се на чист въздух. Ще бъде потребно и за стомаха.

17:00 часа
Страхотно време за работа с ръце. Бизнесмените стават все по-убедителни, художниците основават шедьоври, измамниците също реализират триумф.

Спортистите реализират по-добри резултати. Точно по това време са сложени множеството върхове.

18:00 часа
Това е време за културен релакс. Всички усеща са засилени. Ноктите и косата порастват най-интензивно. Тялото е малко изтощено. Нервите реагират мощно на болежка и яд.

19:00 часа
По това време тялото е най-податливо на лекуване, а кожата – на козметични процедури. Порите са отворени, вниманието отслабва, мозъкът стартира да се отпуска.

20:00 часа
Зрителните качества са на най-много. Най-доброто време за избор на облекла. Трябва да вечеряте преди 20:00, тъй като по-късно време организмът се забавя.

Черният дроб интензивно работи, тъй че това е най-хубавото време да се приема алкохол.

21:00 часа
Телесната температура и метаболизмът се намаляват. Не яжте по-късно време: храната няма да се усвоява до края. Само стомахът и черния дроб работят.

22:00 часа
Черният дроб стопира да работи. Не пушете, тъй като целият никотин ще влезе незабавно в тялото, без да се пречисти от черния дроб.

23:00 часа
Започваме да заспиваме, даже и очите ни да са отворени. Тялото се отпуска. Метаболизмът, температурата, сърдечната и нервната активност са сведени до най-малко.

Стресовият хормон кортизол стопира да се създава. По това време би трябвало да си легнете, в случай че желаете да поддържате млад тип: стартира възобновяване на кожните кафези.

24:00 часа
Тялото се изключва, съхранявайки всички запаси за идващия ден. Трябва да сте заспали по това време.

01-3:00 часа
По това време всички усеща са притъпени. Внимавайте: това е време на бедствия, повреди, корабокрушения и нещастни случаи. По това време е по-добре да не излизате от вкъщи си.

03-5:00 часа
Кръвното налягане доближава минимума си.

Вижте още: Ползотворна и сполучлива година за някои зодиакални знаци

Опитайте се да спазвате този режим най-малко няколко дни – и ще видите резултата!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР