Идеален интериор само на страниците на лъскави списания. В суровата

...
Идеален интериор само на страниците на лъскави списания. В суровата
Коментари Харесай

15 обзавеждане за дома, които трябва да са изхвърляне а не във вашия апартамент

Идеален интериор единствено на страниците на лъскави списания. В суровата действителност домът бързо се обраства с дребни неща, които безнадеждно могат да съсипят и най-стилната украса. Всеки дизайнер би изхвърлил тези неща без съмнение и без страдание, тъй като те анулират всичките ви старания да оборудвате хубав и комфортен апартамент.

1. Подложка на кухненска мивка

В предишното мивките от неръждаема стомана бяха извънредно известни.Днес купувачите все по-често избират умивалници от неестествен или натурален камък, които са по-малко податливи на повреди и наподобяват по-естетически.

За феновете на стоманени умивалници дизайнерите поучават да разгледате транспарантни силиконови подложки, които не са толкоз поразителни, колкото техните остарели прародители.

2. Кошче за помощни средства като кошче за отпадък

Стои на видно място, наподобява нехаен и тъмен. За благополучие, актуалните дизайнерски решения също си проправиха път към тази тематика. Експертите са сигурни, че зоната за изхвърляне на боклуци може да бъде освен практична и функционална, само че и красива.

3. Пластмасови аксесоари за баня

Те също са много постоянно срещани в жилищата заради ниската им цена и наличност. Уви, пластмасови такъми единствено опростяват и вършат интериора на банята по-евтин. Не забравяйте, че аксесоарите играят значима роля в интериора, тъй че несъмнено не би трябвало да пестите от тях.

4. Остаряла люстра

Остарелите люстри, аплици и слаба светлина могат да скапват интериора на всяка стая. Откажете се без страдание от моделите, които бяха в наклонност преди 10-20 години.Правилното осветяване могат образно да разширят пространството и да създадат интериора по-уютен.

5. Кръгло легло

Кръгло легло не е уместно във всяка спалня, заема доста място и изисква особено спално долни дрехи. Време е да оставим това надалеч от най-практичната мебел в предишното.

6. Завеса за банята

Полиетиленовите пъстри пердета за банята към момента не потъват в давност. Дизайнерите са възмутени и горещо предлагат да ги замените със защитни стъклени структури, които наподобяват стилни и скъпи.

7. Кухненски ъгъл

Това може неотложно да върне вашата кухня към руското минало. Изглежда неактуален, обемист и изяжда скъпо пространство. Експерти в глас поучават да се обмислят различни разновидности за трапезарията.

8. Декоративна подправена камина

Фалшивите детайли на декора не са известни измежду дизайнерите, тъй като през днешния ден естествеността, простотата и естествените материали са в наклонност. Без страдание се отърваваме от остатъка от предишното под формата на подправена камина от гипсокартон и избираме стилна опция.

9. Мебели от солидна кожа

На върха на парада на безнадеждно остарелите дивани е обемният кожен комплект. Той е чудовищно безценен, наподобява недодялан и не носи най-удобното чувство, до момента в който седите. Освен това в изискванията на междинни жилища наподобява неуместно и изяжда скъпо пространство. Кожените мебели ще наподобяват по-хармонично в селска къща

10. Кана с воден филтър

Филтърната кана основава образен шумов резултат в кухнята, който не се харесва на всички дизайнери. Можете умерено да се отървете от тази светиня от предишното, тъй като през днешния ден има по-качествени и по-привлекателни на тип устройства за филтриране на водата.

11. Обемен компютърен

През 90-те и 2000-те години този продукт беше готдост в съвсем всеки апартамент. Масивните компютърни бюра с лавици за предпазване и прибиращо се поделение за клавиатура остават в предишното, сменени от мобилни, леки и многофункционални мебели.

12. Мека или дървена тоалетна седалка

Тези седалки не са хигиенични и дизайнът им е безнадеждно стар.

13. Ароматизирани свещи

Евтините ароматни свещи освен излъчват остра и примамлива миризма, само че и отделят нездравословни субстанции във въздуха. По-добре е да платите малко за в действителност първокачествен артикул, само че сигурно знайте, че това няма да навреди на вашето здраве. Отлична опция е ароматният дифузьор под формата на интериорен парфюм за вашия дом.

14. Бюджетни или остарели интериорни порти

Вратите са неразделна част от интериора, индикатор за положението и приходите на притежателите на жилища. Професионалистите не поучават да спестявате. В последна сметка бюджетните модели освен губят в качеството, само че и вършат интериора на ниска цена и стар.

15. Чинии, не са предопределени за хранене на домашни любимци

Никоя кухня не може да се назова стилна и първокласна, в случай че в ъгъла има остаряла чинийка за котка.

16. Пластмасов екран под ваната

Екранът за баня извършва няколко съществени функционалности: скрива канализационните тръби и ви разрешава да съхранявате разнообразни предмети от бита. Чист прагматизъм и никаква хармония. Днес дизайнерите от ден на ден отдават желание на независими вани, които наподобяват ефектно и стилно.

17. Пластмасова цедилка за мивката

Изглежда на ниска цена и може да скапе усещането даже от най-скъпата и съвременна кухня. Дори и без този детайл, кухненската мивка е цялостна с привличащи вниманието дребни неща, тъй че не би трябвало да влошавате обстановката.

18. Стар компютърен стол

С течение на времето всеки стол се деформира, става неуместен и наподобява, меко казано, отегчителен: тъканта се износва, кожата се напуква и тапицерията провисва. Не забравяйте да измененията навреме това, на което седите, тъй като от дълго време е потвърдено, че удобството на работата има позитивен резултат върху качеството му.

Не пестете от комфорта си и тогава гърбът, шията и някои други елементи на тялото несъмнено ще ви кажат „ благодаря “.

Какви неща от този лист имате вкъщи? Готови ли сте да се разделите с тях?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР