И в прокуратурата има политически ангажирани лица ,недобросъвестни към съдебната

...
И в прокуратурата има политически ангажирани лица ,недобросъвестни към съдебната
Коментари Харесай

Гешев нападна Бойко Атанасов след въпрос на Цацаров

И в прокуратурата има политически ангажирани лица,недобросъвестни към правосъдната власт. Това сподели кандидататът за основен прокурор Иван Гешев по време на чуването си пред Пленума на Висш съдебен съвет в отговор на въпрос по отношение на медийни изявления за негови банкови сметки отвън страната и публикувани аудиозаписи, представен от Агенция „ Фокус “.

Въпросът към Гешев бе заложен от основния прокурор Сотир Цацаров. Той съобщи, че след публикуването на неистинските документи във въпросния уебсайт за банкови влогове и след разпространяването им в други уеб сайтове, както и след опровергаване от пресцентъра на прокуратурата, е осъществена инспекция. Цацаров попита кой е следователят, чието име не се загатва в изнесен стенографски запис. Кандидатът за поста основен прокурор Иван Гешев посочи, че в стаята е имало четири прокурора, обвинен и бранител, както и следовател, който води разпит.

" Това, което се демонстрира, е привличане и разпит, конкретизация на обвиняване плюс разпит. Този следовател е Бойко Атанасов. Знам обстановката, която по-късно се развива и се е развила. Защо го има този запис. Неудобно ми е да го споделям пред необятната общност, тъй като е срамно за правосъдната власт и прокуратурата – и в прокуратурата има политически ангажирани лица, недобросъвестни към правосъдната власт “, отговори на въпроса на основния прокурор Иван Гешев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР