И третото голямо футболно дерби в най-силната група от Лигата

...
И третото голямо футболно дерби в най-силната група от Лигата
Коментари Харесай

Англия и Германия продължават без победа в "групата на групите"

И третото огромно футболно дерби в най-силната група от Лигата на нациите завърши без победител. Англия и Италия даже не си означиха гол в третия кръг от група 3 на Лига А и мачът на празния ст. " Молиню " в Уулвърхемптън приключи 0:0.

Двубоят се игра при закрити врата поради наложеното от УЕФА наказване на " трите лъва " да домакинстват без почитатели в резултат на ексцесиите преди финала на Евро 2020 на ст. " Уембли " в Лондон предишното лято (спечелен от " скуадра адзура " след осъществяване на дузпи). На трибуните нощес бяха позволени единствено към 3000 деца.

Англичаните не съумяха да вземат даже непълен реванш от италианците за изгубената европейска купа. И двата тима, в които имаше доста кадрови промени, сътвориха рискови положения, които обаче по този начин и не съумяха да осъществят.

Другият дуел от групата в събота също приключи наедно. Унгария и Германия си означиха по един гол в първите десетина минути и резултатът 1:1 остана неизменен чак до края на мача. Жолт Наги откри за домакините в 6-ата, а Йонас Хофман изравни в 9-ата.

За Бундестима това беше трети следващ мач с подобен резултат, откакто по този метод завършиха и срещите с Италия в Болоня и с Англия в Мюнхен. Така от събраните в една група три международни първенеца само италианците имат триумф от началото на шампионата - 2:1 против Унгария, с помощта на който оглавяват класирането с 5 т.

Унгарците са втори с 4 т., откакто на старта съкрушиха британците с 1:0 вкъщи. Германия (3 т.) и Англия (2 т.) пък не престават без победа. В последния кръг от летния прозорец в Лигата на нациите на 14 юни са мачовете Англия - Унгария в Уулвърхемптън и Германия - Италия в Мьонхенгладбах.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР