И тази година можете да гласувате в подкрепа на туризма

...
И тази година можете да гласувате в подкрепа на туризма
Коментари Харесай

Гласувай ЗА Русе!

И тази година можете да гласувате в поддръжка на туризма в Русе и района

Онлайнгласуването за седмите Годишни награди в туризма – 2022 към този момент стартира. Те се провеждат от Министерството на туризма и наградите се разпределят в 10 категории. И тази година можете да гласувате в поддръжка на туризма в Русе и района.

В категорията „ Туристическа дестинация “ Русе взе участие с обект, попадащ под егидата на ЮНЕСКО, а точно Ивановските скални църкви. Включен е и единственият настоящ скален манастир „ Свети Димитър Басарбовски “.

Фестивалът на торта Гараш попада в категорията „ Туристическа атракция “, а в „ Публикация на тематика туризъм в интернет блог ” вземат участие материалите за село Табачка и за Ивановските скални църкви на patuvaismen.blogspot.com и patepisanici.com. Боряна Момчилова от блога patepisanici показва своята публикация „ Беленски мост – по какъв начин Колю Фичето смаял Мидхат паша ” в категорията „ Журналистически материал на тематика туризъм в онлайн медия “, а завладяващата история „ Къщата на Калиопа – история за неразрешената обич ” на Георги Гюзелев от faiton.bg добавя присъединяване на Русе в категорията.

Над 100 са претендентите, позволени до финалната фаза на състезанието на Министерството на туризма. Голямата премия в категория „ Изборът на българите “ обичайно ще бъде избрана измежду всички туристически обекти, включени в „ 100-те национални туристически обекта “ и „ 50-те малко познати места “.

Всеки може да даде гласа си онлайн за един участник в дадена категория (от всеки IP адрес се регистрира един глас). Гласуването е до 24:00 часа на 05.12.2022 година на уеб страницата на състезанието.

Специална статуетка, изобразяваща запазената марка на състезанието – българска роза, ще бъде връчена на спечелилите на 13 декември, когато ще е церемонията по награждаването.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР