И през 2021 г. звездите имаха своето мнение за ключови

...
И през 2021 г. звездите имаха своето мнение за ключови
Коментари Харесай

Обич, скандали и някои сватби: Известните българи, които намериха любовта през 2021 г.

И през 2021 година звездите имаха своето мнение за основни сфери като обич, пари, работа, здраве, шанс... А когато приказваме за обич и звезди в смисъла на известни българи, отиващата си година сигурно събитията не са по никакъв начин малко! 

През 2021 година доста родни звезди останаха без сътрудници, само че и доста влязоха в нови връзки. Именно за вторите ще ви разкажем през днешния ден. 

Дара

Една от връзките на годината сигурно е тази на певицата Дара с Мартин. За него знаем, че е на 25 година, занимава се с маркетинг и прави Дара същински щастлива. Какво повече ни е нужно? Преди афиширането на Мартин, за Дара се твърдеше, че има връзка с диджея Живко Гичев. Певицата обаче съобщи, че двамата не са тъкмо " дружно ", само че пък си прекарват сносно въпросното време " дружно ". 

Виж още: Морунов сменя попрището? Срещна се с топ инфлуенсър и показа нещо изцяло ново 

Стела

Разбира се, че става въпрос за влогърката Стела, която напролет на годината се раздели със Sandeff. През лятото тя обявява връзката си с много по-възрастния от нея предприемач Щерю Щерев. Нещо повече - Стела говореше за обич от пръв взор, общи проекти, бъдеще... и 2 месеца по-късно двамата се разделиха. В TikTok се появиха клипчета, съгласно които Стела и Щерев са към момента дружно или по-скоро са се събрали още веднъж, само че това към този момент не е доказано от инфлуенсърката.

Биляна Лазарова

След като предходната година Биляниш скапе годежа, тя се отдаде на работа и на развъждането на детето си несъмнено. Е, ориста обаче си знае своето и напълно скоро я срещна с любовта. Певицата е показвала гаджето си нееднократно, само че нито го отбелязва на фотосите си, нито споделя по какъв начин се споделя, кой е, какъв е... Е, би трябвало да отбележим, че това си се трансформира в постоянна процедура на известните българи, които претърпяват шумни раздели. Както се споделя, щастието обича тишината!

Виж още: За една топ гъзарска Коледа: Пиленца от Монако се реалокираха в Кан, пожелават ни разкош

Златка Димитрова

И като приказваме за щастието, което обича тишината, няма по какъв начин да не се сетим точно за плеймейтката Златка Димитрова, която също имаше много бурна 2021 година През нея тя се раздели с фитнес треньора Кирил Тенев, само че пък срещна любовта. В чии очи? Не знаем! Златка в изявление показа, че към този момент ще държи персоналния си живот в сянка и съблюдава думите си. Въпреки това лека-полека тя повдига завесата и ни споделя някои неща за новия човек до себе си. Така да вземем за пример скоро разбрахме, че той е по-висок от нея и рядко се усмихва.

Мария

Ах, каква година за поп-фолк певицата Мария! През нея тя за следващ път срещна любовта, като този път тя се споделяше Мирослав. Всичко се случи много бързо, а двамата към този момент са и семейство. 

Виж още: Ваня от " Игри на волята " осмя най-типичните хора във фитнеса! Риалити звездата готви трансформация 

Папи Ханс

През 2021 година Папи Ханс показа приятелката си - актрисата и модел Сара Драгулева. Е, двамата са дружно от предходната година, само че едно събитие случило ли се е въобще, в случай че няма фотография в Instagram?

Лоренцо

Поп-фолк звездата Лоренцо влизаше тази година в новините по-скоро с персоналния си живот, в сравнение с с работата си. Така стана и през лятото, когато разбрахме за Катерина - неговата другарка. По-късно двамата отидоха дружно и на Малдивите, откъдето разгласява и фотографията нагоре.

Виж още: И заживели щастливо: Тина и Миро от " Един за различен " на Малдивите, а Анси и Марти с изненади

Иво Аръков

За артиста 2021 година също беше значима, тъй като най-сетне се похвали с любовта - Габриела Николаева. За нея към момента знаем прекомерно малко. Тя е на 20 година, студентка е и е същинска хубавица. Е, и това е задоволително.

Изображение: https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/
https://www.instagram.com/b_lyanish/
https://www.instagram.com/iampapihans/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР