И днес продължават ремонтите на пожароизвестителната система и светофарнатаа уредба

...
И днес продължават ремонтите на пожароизвестителната система и светофарнатаа уредба
Коментари Харесай

Движението през „Траянови врата“ ще е в една лента и днес

И през днешния ден не престават ремонтите на пожароизвестителната система и светофарнатаа уредба в тунела “Траянови врата “ на автомагистрала „ Тракия “, оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “.
Преминаването през оборудването в посока Бургас до 15:30 часа ще е в една лента - изпреварващата, а дейната ще е затворена. Препоръката към водачите е да пътуват през този сектор от аутобана с нараснало внимание и съобразена скорост.
Ограничения са въведени и на още няколко места в Пазарджишко. Движението по републикански път II-37 от входа на Пазарджик до кръстовището сред бул. „ Георги Бенковски “ и ул. „ Стоян Ангелов “ от км 123+733 до км 124+500 е лимитирано едното в едното платно заради ремонтни действия.
Движението се реализира в двете посоки в свободното платно, като са обособени по една лента в двете направления. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Преминаването по околовръстното шосе „ Стоян Ангелов “ от Стадиона до ул. „ Осми Март “ също е единствено в едното платно заради полагане на нова настилка и замяна на тръбопровод.
Очаква се строителството да завърши до 11 октомври. Движението от Панагюрски колонии до Панагюрище би трябвало да се реализира с нараснало внимание поради проваляне на част от банкета, осведомят още от Агенцията. Възстановяването на разваления сектор ще продължи до 30 септември.
Остава в действие и ограничаването за моста на изхода на село Бошуля към град Ветрен. По него е неразрешено прекосяването на коли с тегло над 10 тона. За тях е избран обходен маршрут Пазарджик-Звъничево-Септемврийски ханчета-Септември-Бошуля.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР