Художникът на автомобилния завод в Горки и един от авторите

...
Художникът на автомобилния завод в Горки и един от авторите
Коментари Харесай

Вижте колата на всички времена от създателя на Волга

Художникът на автомобилния цех в Горки и един от създателите на Волга ГАЗ-24 и Чайка ГАЗ-14 Владимир Никитович Носаков сътвори необикновен колаж с по този начин наречената кола на всички времена. Той си показа по какъв начин може да наподобява кола, в която са събрани характерностите на всички пътнически модели, които ГАЗ в миналото е произвеждал. Бившият заместник-главен дизайнер на завода разгласява илюстрацията си на портала Quto.ru.

Скицата демонстрира много ясно характерностите на емблематичните модели на завода в Горки. Радиаторната решетка, фаровете и предните калници се отнасят за модела GAZ-A, капакът на този необикновен модел е взет от GAZ-M, вратата на лидера, дружно с предната колонка, е от Победа. Задната врата е копирана от Волга ГАЗ-21, а задницата е комбинация от още два модела на ГАЗ, трансформирали се в последната Волга в историята на завода - ГАЗ-24 и ГАЗ-11.

Самият авто цех в Горки се отхвърли от производството на леки коли и не възнамерява да възобновява производството. Компанията се занимава с монтаж на търговски транспортни средства, като компанията започва и произвеждане на мотори. По-специално става дума за стилен дизелов мотор, който към този момент е напълно локализиран в оборудванията на завода в Нижни Новгород.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР