Кадри: БТВСнощи се проведе полуфиналът на предаването за танцови умения

...
Кадри: БТВСнощи се проведе полуфиналът на предаването за танцови умения
Коментари Харесай

Пепи Бакърджиев изневери на Натали Трифонова

Кадри: БТВ

Снощи се организира полуфиналът на предаването за танцови умения " Денсинг старс ". В утринния блок на БТВ бяха изключително разчувствани, защото тяхната колежка Натали Трифонова се класира измежду най-хубавите четири двойки на риалитито.

Еуфорията обаче очевидно е подминала дългогодишния състезателен публицист в медията Петър Бакърджиев. Оказа се, че той не е гледал страхотния джайв на синоптичката, с която работят един до друг от доста време насам. Тя и сътрудникът й Димитър Стефанин заслужиха цялостните 40 точки за осъществяването си.

" Вчера огромни алтернативи за една част от целокупния български народ - полуфинала за Шампионската лига или полуфинала на " Денсинг Старс ". Бакърджиев, ти какво избра? ", го попита водещият на утринния блок Злати Йочев.

" Е, професионално футбола. Не беше най-интересния мач (бел.а. Пари Сен Жермен - Борусия Дортмунд 0:1), само че избрах футбола. Иначе не знам какво се е случило. Знам, че Натали е не финала ", отговори спортният публицист.

Злати Йочев обаче очевидно е гледал, защото разясни: " Не единствено Натали е на край, тука да си хвалим нашите гарджета, само че на финала се класираха единствено дами. Мъжете отпаднаха - каквото беше, беше ".

" Папи Ханс отпадна? ", учуди се Бакърджиев.

" Да, и Валери Григоров отпадна. Аз на Папи му предричах край, тъй като считам, че му идва някакси от вътрешната страна това нещо, обаче дамите се оправят доста добре ", отвърна Йочев.

" Изключителна приказност, такава хубост е " Денсинг старс ", установи синоптичката Стаси Цалова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР