Само седмица ни дели от финала на третия сезон на

...
Само седмица ни дели от финала на третия сезон на
Коментари Харесай

Емануела заплашила Киара от Ергенът

Само седмица ни дели от финала на третия сезон на " Ергенът " и напрежението сред дамите във формата се усеща даже от екрана. До финала не съумя да стигне сладката Киара, която пък завоюва благосклонностите на феновете. 

Тя гостува в подкаста " Не съм подобен човек ", където разкри една строго защитавана загадка. Никога до момента не е споделяла, че е била на косъм от гибелта, съобщи Блиц. Преди четири години е получила тежко заболяване, което я довежда до кома с най-малък % за оцеляване. Със сълзи на очите се връща към най-кошмарния си миг и по какъв начин е съумяла да се съвземе. 

Малко хора знаят също, че тя е била измежду огромните очаквания на художествената гимнастика и в случай че не беше получила тежка травма, то в този момент щеше да е едно от златните ни девойки. " И да скърбя, няма какво да трансформира, по тази причина виждам да не го мисля ", изяснява тя пред репортера Красимир Красимиров. 

Много забавно е запознанството й с певицата Емануела, която в началото я заплашвала. Без да знае, някогашният на певицата вкарал Киара в любовен триъгълник. Това разгневило Емануела, която незабавно поискала сметка от сегашната си другарка. 

Няма по какъв начин диалогът да не мине и пред " Ергенът " и връзките й с останалите девойки и самия Алек. Киара е гневна на Христиана, защото й дала обещание да й даде паметната фраза " Ща заапа ", само че по-късно се отметнала и Киара изгубила доста пари, труд и нерви. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР