Христо Стоичков ще получи златен медал като носител на Купата

...
Христо Стоичков ще получи златен медал като носител на Купата
Коментари Харесай

ЦСКА с изненада към Христо Стоичков: Праща му медал

Христо Стоичков ще получи златен орден като притежател на Купата на България с ЦСКА за 2021 година. Клубът особено заръча оценката след успеха над Арда след гола на младия ганаец Бисмарк Чарлс и то ще бъде изпратено в Маями, където Кавалерът на „ Златната топка “ работи в тв колоса TUDN, написа „ Труд “.

Стоичков, който е и акционер в ЦСКА, непрестанно поддържаше тима и почитателите към огромния мач в сряда. Социалните мрежи се взривяваха при всеки негов апел, за който той използваше формалния профил на своя бранд H8S. Отдавна в името на най-големия футболист на ЦСКА в ресторанта на „ Българска войска има голям афиш с негови фотоси. И от клуба снимаха златния орден на Стоичков, преди да потегли на странствуване оттатък Океана.
 ЦСКА с изненада към Христо Стоичков: Праща му орден
„ Само по този начин! Само напред! Само нагоре! Само ЦСКА! “, бяха думите на Камата във видео обръщението след финала, което най-вече докосна сърцата на „ алените “ почитатели. Повелята на Стоичков е следващата година тимът непременно да стане първенец – нещо, което не се е случвало от 2008 година.

Кавалерът на „ Златната топка “ е печелил четири пъти Купата на България като футболист на ЦСКА, а в този момент е първият му и като акционер в „ аления “ клуб.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР