Христо Стоичков лично ще приветства феновете си на 18 ноември

...
Христо Стоичков лично ще приветства феновете си на 18 ноември
Коментари Харесай

Стоичков кани феновете си в клуба на победителите

Христо Стоичков персонално ще приветства почитателите си на 18 ноември (събота) при откриването на своята „ Зала на славата “. Кавалерът на „ Златната топка “ каца в сряда от Маями и най-важната точка от 5-дневната му стратегия у нас е „ фотография с подпис “ за първите гости на неповторимото за  бижу. Гостите ще могат да посетят и първия магазин на нашумелия бранд H8S в София.

" В четвъртък след диалози със Стоичков ще обявим публично съответно мястото и часа на срещата “, довери Кристиян Кръстанов, шефът на " Залата на славата ". Тогава ще стане ясно и друго - дали на 17 ноември вечерта ще има частно празненство на Камата. Има концепция той да събере златния тим в деня на паметната победа на „ лъвовете “ над Франция (2:1) в последната минута на международната подготовка на „ Парк Де Пренс “ през 1993 година

" За страдание, в случай че на 17 ноември има гала на нея няма по какъв начин да се поканят публицисти. Причината е че няма място - на 400 кв. м са ситуирани десетки титли, разнообразни интерактивности, дарове от звезди, позиции за фотоси на гости и доста други артефакти – разясни Кръстанов. – И неизбежно при съществуването даже единствено на 100 посетители ще настане безпорядък. Но заради огромния интерес обсъждаме разновидности за лъчение на сигнал от събитието, на което естествено ще се чакат знакови посетители. Почти несъмнено ще се откажем от разновидността да минем без празненство, тъй като ползата към събитието е извънреден. Затова и към този момент обсъждаме вид да излъчим за публиката ефирен сигнал от залата в ютуб канал. В четвъртък всичко ще стане ясно – място, час и метод на отразяване. И за 17-ти, както и за срещата на Стоичков с феновете му на 18-ти ”.

Звезди от златния отбор на Четвъртите в света ще посетят музейната експозиция на голмайстора на Мондиал-94. Също и олимпийски първенци, които са дарили свои оценки и екипи за " Залата на славата ", желаят да участват на прерязването на лентата и не одобряват отсрочване на празненството. Така че първичният вид " без фанфари и звук “ очевидно ще отпадне. Засега обаче е сигурна единствено срещата на Стоичков с почитателите му на 18 ноември.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР