Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, който е депутат от

...
Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, който е депутат от
Коментари Харесай

Скандал! Грозен жест на Ицо Хазарта взриви парламента

Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта, който е народен представител от ръководещата "Продължаваме смяната " сподели междинен пръст по време на съвещание в Народното събрание и си направи селфи.

Между Хазарта и част от депутатите от ГЕРБ породи спор, а камерите уловиха по какъв начин си разменят реплики. Рапърът изпуснал нервите си и сподели междинен пръст, което възмути народните представители от партията на Бойко Борисов.

"Моля, господин ръководител, наложете наказване "порицание " на този народен представител, който в този момент напусна и пленарната зала. Обърнете му внимание, че тук не е механа, където той пее “, възмутено съобщи от трибуната ръководителят на групата на ГЕРБ Десислава Атанасова. "Такова държание е неприемливо. Нито в пленарна зала, нито против герба и знамето на България, нито на датата 2 юни ", добави тя.

"Вземете се в ръце! От вашата група имат култове към вратовръзките, със удовлетворение демонстрират междинни пръсти. Става дума за депутата, прочут с прякора си Хазарта, също така и си направи селфи ", поддържа я Ангел Георгиев от "Възраждане ".

Въпреки това председателстващият съвещанието Мирослав Иванов изясни, че не е видял Хазарта да демонстрира междинен пръст. Той единствено означи случая и съобщи, че занапред ще се гледат камери, преди да се реши дали и по какъв начин ще бъде осъден рапърът.

Малко по-късно на Иванов му споделиха от администрацията на Народното събрание, че Ицо Хазарта в действителност е посочил междинен пръст и той го наказа с "порицание ".

Христо Петров се върна на трибуната и съобщи към ГЕРБ: "Това е най-малкото, което би трябвало да ви бъде показано ".

"Срам за българския парламентаризъм ", беше отговорът на Десислава Атанасова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР