Христо Крушарски обяви основната причина, поради която напусна управлението на

...
Христо Крушарски обяви основната причина, поради която напусна управлението на
Коментари Харесай

Христо Крушарски: От Община Пловдив казаха, че биха се самоубили, но не биха му дали лично да строи „Лаута“

Христо Крушарски разгласи главната причина, заради която напусна ръководството на Локомотив Пловдив, хвърляйки виновността върху общинската администрация в града и отпуснатите средства за градежа на нов стадион за клуба.

„ Имам една болежка. Това е и една от аргументите да се отдръпва от ръководството. Общината обърна тил на клуба. Аз желаех да построя стадиона с тези 12 милиона, които отпусна страната. От Общината обаче споделиха, че по-добре да се самоубият, в сравнение с да ми ги дадат “, сподели Крушарски пред Gong.

Той въпреки всичко удостовери, че ще продължи да работи за богатството на „ черно-белите “, само че ще концентрира вложенията си в построяването на нови подготвителни стадиони в Югозападна България.

„ Смятаме да създадем 10 подготвителни терена в Югозападна България. Започваме работа още в този момент. Целта е до края на годината да има построени две стадиони “, разгласи предприемачът.

Христо Крушарски възнамерява с построяването на въпросните бази да притегли освен родните клубове, само че и да приветства задгранични такива, които да водят подготовката си на българска територия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР