Христо Иванов, неговата сянка и личен оператор Иво Мирчев и

...
Христо Иванов, неговата сянка и личен оператор Иво Мирчев и
Коментари Харесай

Национално предателство: Лъжите на Христо Иванов за „Балкански поток“

Христо Иванов, неговата сянка и персонален оператор Иво Мирчев и техните почитатели се възползват от пренебрежителното отношение на ръководещите към пропагандата на „ умните и красивите “ в обществените мрежи, написа

Смятайки целия Facebook за собствен персонален хабитат, Иванов популяризира погрешни изказвания, които засягат освен вътрешнополитически въпроси (като да вземем за пример ще им даде ли Ахмед Доган от „ баницата “).

Днес Иванов излезе и изрече няколко откровени неистини за плана „ Балкански поток “, наричайки го „ изменничество на българския народен интерес “ и „ пробойна в българския суверенитет “.

Националното изменничество от страна на Facebook политика Иванов е мощно изразено в това изявление, тъй като той дава явен знак, че не желае България да е на газопреносната карта. С изказванията си той декларира, че желае страната ни да бъде единствено клиент, до момента в който газовите потоци минават през Турция и Гърция, Македония, Сърбия, заобикаляйки България.

Истината е, че с помощта на политиката на Бойко Борисов България остана на картата на преноса на синьото гориво. Страната ни ще печели от пренос на всевъзможен друг по източници газ и идващите десетилетия ще има сигурни приходи от тези тръби. И не на последно място - там, където минават газопроводи, няма бомбардировки.

Христо Иванов съобщи пред своите правилни онлайн последователи, че Борисов е задължил хазната с едни 3 милиарда лв., които ще се заплащат от българския народ. По думите му, вместо това тези пари могат да отидат за медицински хеликоптери, за учебни заведения, за заплати на доктори, санитари, медицински сестри или учители.

Нещо повече – с тези пари може да се промени коренно ситуацията на българските пенсионери като те отидат непосредствено за пенсии или за енергийно подкрепяне. Огромна, дебела неистина!

Как тъкмо банкова гаранция, издадена от „ Булгартрансгаз “ на една от държавните саудитскати компании „ Аркад “, би могла да отиде за добавки на български пенсионери? Защото тъкмо това са тези три милиарда, които Христо Иванов нарисува с тебешир на една от тръбите по трасето – банкова гаранция, която може да се употребява единствено по предопределение.

Тези пари обезпечено ще се изплатят през първите дванадесет години от директните такси, които ще влизат всяка година в страната. А в идващите 60-70 години се чакат единствено и само облаги.

Интерконекторът с Гърция седи на трупчета поради съветските ползи на Бойко Борисов – още един неправилен мотив за живо включване във Facebook на Христо Иванов от преди дни. Истината е, че интерконекторът с Гърция се строи от две гръцки компании, не от Бойко Борисов.

Нещо повече – съгласно източници от гръцка страна се чака интерконекторът да бъде публично открит в средата на годината. На церемонията тогава ще бъдат поканени и водачите на Гърция, Турция, Сърбия и Северна Македония за разкриване на целия газов хъб „ Балкан “.

Какво споделят задграничните медии за „ Балкански поток “?

Блумбърг, Съединени американски щати: „ Руската газ се снабди с нов противник в Европа “. Азерските доставки за България, Гърция и Италия стартират в четвъртък. Новите доставки ще оказват помощ на Европейски Съюз да диверсифицира източниците си надалеч от Русия.

Според „ Асошиейтед Прес “ случилото се е „ невиждан ход във връзка с диверсификацията “ в Европа, която е пазарът с най-голямо търсене на естествена газ в света.

 Фейбук

Дойче веле: „ Газпром “ изгуби монопола в България и Хърватия

В началото на 2021 година на газовия пазар на Югоизточна Европа се случиха три събития, които ще имат дълготрайни последствия за бизнеса на „ Газпром “ в района и като цяло на европейския пазар.

Вместо умозаключение

Разлика сред държанието на водача на „ умните и красивите “ Христо Иванов и на ГМО артикули като Георги Георгиев от БОЕЦ няма. Всъщност първи Георгиев захапа тематиката за „ Балкански поток “, който пропагандно назовават „ турски “ или „ съветски “.

Още през октомври боецът на Цветан Василев се включи онлайн в своя Facebook, с цел да съобщи, че по трасето са закопани „ 4 милиарда от нашите пари, одрани от нашия тил и потънали в джобовете на Борисов, Пеевски, Путин и Ердоган “.

Ами в случай че ви спре интернетът, господа, по какъв начин ще станете действителни политици?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР