Храненето на работното място често се оказва проблем за много

...
Храненето на работното място често се оказва проблем за много
Коментари Харесай

Как да се храним в офиса

Храненето на работното място постоянно се оказва проблем за доста от нас. Повечето хора залагат на бързи храни и прекаляват с приема на калории. Ето няколко съвета по какъв начин да се храним в офиса.

1. Носете си храна

 Как да се храним в офиса

Има доста комфортен вид за апетитен обяд в офиса - домашно приготвената храна. Знаем, че сте заети и затрупани с работа, само че намерете малко време да отделите за приготвянето на ядене за идващия ден след работно време. Дори и за 30 минути може да приготвите нещо вкусно и здравословно за ядене за идващия работен ден. Салата или пилешко филе са добър образец за лек обяд в офиса. Приготвянето им става бързо и елементарно, а на усет са невероятни.

2. Потърсете заведение на близо

 Как да се храним в офиса

Бистро или малко ресторантче са за предпочитане пред супермаркетите, когато приказваме за избор на обяд в офиса. Ако минем през супермаркет, с цел да си купим нещо за обяд, има възможност да се спрем на нещо нездравословно и пъклен нездравословно. Ако наоколо има малко бистро, може да си изберете нещо за ядене от там. Супа, салата или месо на скара са добър избор за обяд на работното място.

3. Изберете си ден за плодове

 Как да се храним в офиса

Много добър вид за ядене в офиса са плодовете. Ако си изберете ден от седмицата за ядене единствено на плодове ще улесните храносмилането и ще дадете отмора на стомаха си от нездравословни и тежки храни. Плодовете са отличен метод за насищане, тъй като са лесни за преместване до офиса и бързи за консумация. През „ плодовия ден ” може да консумирате и сушени плодове или ядки. Те ще ви заситят в допълнение, в случай че изпитате апетит.

4. Без повече нездравословни храни

 Как да се храним в офиса

На работното място постоянно позволяваме консумация на захарни произведения, сладки, кафе, газирани питиета, енергийни питиета, пушени и солени артикули. За да се чувствате добре и да се радвате на чудесно здраве, ограничете потреблението на такива артикули до най-малко. Заложете на здравословните разновидности, които ви предложихме нагоре. Мит е, че здравословното хранене е невероятно на работното място. Има ли предпочитание, има и метод. Намерете своята мотивация и не се отхвърляйте от задачите си.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР