Хороскопите са малка подсказка и възможност да се замислим дали

...
Хороскопите са малка подсказка и възможност да се замислим дали
Коментари Харесай

Астрологичен любовен език на всяка зодия

Хороскопите са дребна подсказка и опция да се замислим дали даден въпрос в действителност ни вълнува. Типологията на зодиакалните знаци се пробва да подреди чертите на характера и произлизащите от тях конотации. Ето една характерност на любовния език за всяка зодия. Може би ще намерите нещо за себе си?

Бъдете деликатни към колегата си. Това е ключът към езика на любовта
Червени рози, скъпи бижута, парфюми или церемония вечеря са най-честите хрумвания за Свети Валентин. За някои те ще бъдат подарък с обсег, за други клиширан жест без въображение.

Когато избираме подарък за Свети Валентин, си коства да се ръководим от това, което знаем за обичания човек. Вниманието, любознанието и емпатията могат да ни доведат до истинска концепция, която може въобще да не изисква финансови разноски или даже да не е съответно нещо. И подобен „ персонализиран “ метод нормално работи най-добре.

Разберете какъв е вашият астрологичен любовен език

Езикът на любовта не е единствено за дарове, а за всекидневно действие и поддържане на връзката което може да одобри друга форма за всеки.

1. Овен

Овните имат потребност от доста похвали. Без тях те просто повяхват, заради което постоянно избухва от сила при започване на връзката, само че когато с времето сътрудникът спре да хвали Овена, то стартира да губи религия в себе си. Струва си да запомните, че комплиментите не би трябвало да се лимитират до огромни достижения или хубав външен тип. Комплиментите са и хвалба за приготвеното ядене, оценяване на дребните триумфи и припомняне на това, което ни е направило щастливи. Прехваленият Овен е благополучен Овен.

2. Телец

Телецът жадува за допиране и любов посредством физически контакт. Той може да има връзка от няколко десетилетия и към момента ще се радва да се държи за ръце с обичан човек на разходка. Ежедневните целувки, обятия, мимолетните докосвания при разминаване му дават чувство за обязаност и непоклатимост в възприятията. При Телец спането от двете страни на леглото е изключено. В всекидневието му би трябвало да има най-малко парченце деликатност.

3. Близнаци

Близнаците безумно ценят възприятието за комизъм. Ако желаете да им покажете любов, от време на време обръщайте въпроса на смешка, само че несъмнено не го подценявайте. Близнаците ще оценят да отидат на кино за комедия или да провеждат непринудено бягство. Да бъдеш с Близнаци е премеждие и развлечение, тъй че шегите по време на готвене или почистване им дават сила и удостоверяват, че имат връзка със сродна душа.

4. Рак

Ракът може да покаже любов по елементарен, само че доста ефикасен метод. Просто обърнете внимание на неговите ползи. Тогава Ракът се усеща значим, видян и оценен. Ако той обича престъпни романи, тогава прочетете един след него, с цел да го обсъдите по-късно дружно. И в случай че той обича да се разхождате, пробвайте най-малко един път да отидете дружно на поход. Би било идеално да споделяте едни и същи пристрастености, само че самият интерес към неговото занимание дава на Рака доста.

5. Лъв

Лъвовете обичат да са център на внимание и да блестят в компания. Някои хора може да бъдат отблъснати от това, само че си коства да запомните, че тази потребност постоянно е съчетана със храброст и дарба за взимане на значими решения. Как да покажете възприятията си на зодия Лъв? Нека да свети! Хвалете го в компанията, изслушайте даже дълъг монолог с усмивка и гарантирайте сигурност в безшумно леговище, каквото е къщата, тъй като смелият Лъв има потребност от отмора вкъщи след блясъка. Лъвовете също могат да оценят като подарък червени рози, безценен часовник или украшение.

6. Дева

Зодия Дева има напълно други потребности, тъй като е извънредно удобен и даже всемирски знак. Тя не цени грандиозните жестове, избира дейностите вместо думите. Тя ще оцени всички дарове, които ще й бъдат потребни по някакъв метод, тъй като това значи, че сътрудникът слуша и прави изводи.

7. Везни

Везните са страховит сътрудник. Те постоянно се стремят към баланс, заради което разногласията с тях постоянно приключват с правене на заключения, а не с прекачване на виновност. Везните са зодия, която обича да глези колегата си и това й доставя огромна наслада. Ако желаеме да подарим на Везните нещо особено, дано се фокусираме върху чувствата, а не върху нещата. В нейния случай отиването на концерт, излизането дружно или закуската в леглото ще бъде съвършената концепция.

8. Скорпион

Скорпионът цени пристрастеността, без значение от продължителността на връзката. Постепенното приключване на химията в интерес на по-приятелска система ще бъде мъчително за него, тъй че си коства да се погрижите за салдото. Нажежавайки атмосферата, събуждайки пристрастеност, Скорпионът го пояснява като непрекъснат интерес и израз на прелест. Изкусително долни дрехи, обща баня, вечер в спа центъра са едни от най-успешните хрумвания. Най-важното обаче е да поддържате пристрастеността жива.

9. Стрелец

Стрелецът има сходни потребности като Скорпиона, въпреки че в неговия случай е малко по-трудно. Стрелецът цени независимостта и известна недостижимост, обича съблазняването. Не е за него сътрудник, чийто свят е връзка. Те се усещат по-добре с човек, който има свои другари, занимания и ужасно развлечение в личната си компания. Да проявяваш усеща към зодия Стрелеца значи да му дадеш независимост, самостоятелност, да не забраняваш пътувания с другари, с други думи да му гласуваш огромно доверие. Стрелецът се отплаща за това с ангажираност, отдаденост и наслада от времето дружно.

10. Козирог

Козирогът обича красивото всекидневие, учредено на внимание към детайла. Той не обича да демонстрира обвързаност с огромни дарове понякога. Той е удобен и цени дребните жестове, заради което приготвянето на обяд за работа, справедливото систематизиране на отговорностите вкъщи, поемането на някои въпроси или даже ставането през нощта, с цел да посети детето, е задоволително за него. Ще оцени закуската в леглото, спонтанното вървене на кино или гледането на обичания си филм. Толкова малко и толкоз доста

11. Водолей

Водолеят е характерен интелектуалец, по тази причина влизането в полемики с него му доставя извънредно задоволство. В неговия случай ще проработи ползата към книгите и филмите, които обича. Пътят към сърцето на Водолея минава през интелектуалните занимания. Поканете го на галерия, вечер на поезията или организирайте пътешестване до извънредно прелъстителен за туристите град. Той ще бъде разчувствуван.

12. Риби

Рибите имат потребност от поддръжка в своите желания, фантазии и проекти. Идеалният сътрудник е този, който има вяра в тях и ги стимулира да работят. Ако подлага на критика, то се основава единствено на съответни причини, само че въпреки всичко не му подрязва крилете. Зодия Риби обичат да вършат проекти, заради което обичат всевъзможни описи и нареждане на графици. Ако желаете да покажете привързаността на Риби, пробвайте се да участвате в тези проекти.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР