Хороскоп за 16 март: Съботният ден носи неприятности за няколко

...
Хороскоп за 16 март: Съботният ден носи неприятности за няколко
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 март: Съботният ден носи неприятности за няколко зодии. 

Хороскоп за 16 март: Съботният ден носи неприятности за няколко зодии.

Овен
Не предприемайте никакви значими решения и по-добре изчаквайте. Някой още веднъж се пробва да ви изкара отвън нерви. Внимавайте за опити от страна на недоброжелатели, които желаят да ви навредят.

Телец
Звездите предизвестяват мъжете от знака за огромен скандал с интимната другарка. Кавгата и взаимните обиди могат изцяло да изопнат връзките ви. Има заплаха от контузии и злополука.

Близнаци
Не изключително удобен ден. Вероятни са спречквания свързани с непосредствен човек. Нещата могат да приключат с величествен скандал. Помислете за следствията, преди да предприемете нещо.

Рак
Денят е предопределен за възобновяване на виталните ви сили. Не ви се предлага да се занимавате със съществени служебни проблеми или тежка домашна работа – поправки, благоустрояване и земеделска работа.

Лъв
Пасивен ден, неподходящ за нововъведения промени и служебни командировки. Нежелателно е да приемате прибързани решения. Изчакайте по-добър интервал.

Дева
Жизненият ви капацитет през днешния ден се намира на относително ниско равнище. Вероятно е да се забъркате в някакъв скандал с бизнес-партньорите си. Взаимните обиди и обвинявания са на път да доведат до цялостно разкъсване на връзките ви.

Везни
Днес се демонстрира вашият интерес към разбулване на някакви секрети и философстване. Денят е прелестен за творчество. Не изпускайте самодейността, тъй като не можете да очаквате помощ от страна на който и да било.

Скорпион
Днес са евентуални неприятни спорове, произшествия и настинки. Ако се постанова да шофирате, бъдете деликатни. Вероятни са проблеми с непосредствен родственик или другар.

Стрелец
Творчество – ето с какво е належащо да се занимавате през днешния ден. Творческият ви ентусиазъм може радикално да промени хода на ориста ви, да внесе нови и немислими преди вероятности във вашия живот.

Козирог
Днес мъжете от зодията са подтикнати от възприятията си да открият сантиментална връзка. Но звездите ви предизвестяват, че скоро дълбоката обич може да е сменена с изгаряща ревнивост.

Водолей
Днес са вероятни неприятни обстановки, произшествия и настинки. Ако шофирате денем, бъдете деликатни. Вероятни са проблеми с непосредствен човек или родственик. Само от вашето отношение зависи дали да се разделите вечно.

Риби
Днес са вероятни неприятни завършения и произшествия. Ако вие шофирате, бъдете доста деликатни. През втората половина е допустима непредвидена удача.

 

 

Източник: Horoskopa.com

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР